Poceo sam da sastavljam od materiala raznog sto se nadje pri ruci

Gornji grejac (puska)-IR6000 450W 80x80djtesla je napisao/la:... sta si uzimao od delova??
Ma neee, nije to toliko strasno, delove ces pokupiti sa donjeg grejaca, a gore kad stavis BGA u sredini ces moci kamion da proterasdjtesla je napisao/la:
znam za taj nosac da mora ploca biti fiksirana zbog uvijanja treskanja otpadaju delovi
I na ovu cenu dodaj carinu+PDVAdmin Jimmy je napisao/la:Šta se mučite za sitnu lovu kolege.Evo vam jedne gotove![]()
E sad tu uračunaj i tvoju dnevnicu to jest radnih sati dok se to ne završi i radne sate onog tvog kolege limara dok ti to ne uradi i piva i ćevapa koliko se popije i pojede i na kraju ti je cena od 700 euraAdmin purke je napisao/la:Evo sabrao sam, posto je sve sitno, nema carine ili nesto sitno samo... , kad mi sve stigne i zavrsim postavicu konacan iznos
47.11e - PC410
43.42e - 3 donja grejaca
13.8 e - gornji grejac
3.24 e - 2 K sonda
4.23 e - SSR 25A
15.22e - drzac ploce
14.23e - REX-C100 sa 2 par K sonda i SSR 40A (ovo je ovako u peketu)
Tu ce biti jos limarski radovi, imam kolegu koji pravi peci za hleb, tako da cu snjim da resim (placam max cenu lima), malo farbe, prikljucke ,prekidace i kad sve saberem od 200e ce ostati i za rostilj i gajbu piva.![]()
Slike ce biti postavljene za svaku fazu posla.
Samo reci kad, donosim i pivodjtesla je napisao/la:Ja je sam radim nema bravara limara sam pravim pa kako ispadne ..... jedino dodje dell i kolege na probu onda bude piva i rostilja