Producer/Proizvođač - Vivax
Model No/Oznake modela - LED TV-32T2LE35S
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča - T.MSD309.BA3T
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash - 25Q32FV
Audio/Ton -
Tuner analog/digital - nema nikakvu oznaku
Inverter/Backlight -6917L-0097A
Lcd display/Panel -LG LC320EXN SEA2
Power supply(SMPS)- AY075D-4SF02
Simboli: Microfarad µF Ohm Ω
Tv radi normalno,ali kada se ugasi na daljinski nekad nece da starta ni na daljinski ni direktno,a nekad bez problema odma upali. Ima stby uvek. Mrezni kabel kada se iskljuci i ponovo ukljuci vise puta nekad upali na "prevaru".
Menjao sam neke kondenzatore i u mrezi i na MB iako su svi pokazuju na merenju da su dobri. Naponi postoje. Kada se pali, na IR uredno napon opada za start.
Za ovaj tv ne mogu da nadjem nikakve podatke,nista na googlu ne mogu da nadjem. Da li je neko imao dodira sa ovim,sta bi mogao biti uzrok ili ako neko ima flash za njega.
Pozdrav
[RESENO] Vivax LED TV-32T2LE35S tesko starta
-
- Expert
Fajl je tezak 8,2Mb zato ga moram poslati na imail.
Zadnja izmjena: Admin Jimmy, dana/u 28 lis 2015 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: obrisan neodgovarajući bin
-
- Super Moderator
Postavi i tu slobodno jer omoguceno je do 30Mb, mozda jos nekom zatreba. hvalalafonso69 je napisao/la:Fajl je tezak 8,2Mb zato ga moram poslati na imail.
-
- Expert
evo i ovaj
Zadnja izmjena: Admin Jimmy, dana/u 28 lis 2015 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Expert
@rinedel ne odgovaraju. Sa njima tv nece da upali ni na duze cimanje.
Kolega strule je poslao link: viewtopic.php?f=2&t=2710
Sa tog flesh-a tv pali i gasi stalno,ima ton ali nema sliku,samo pozadinsko osvetljenje.
Kolega strule je poslao link: viewtopic.php?f=2&t=2710
Sa tog flesh-a tv pali i gasi stalno,ima ton ali nema sliku,samo pozadinsko osvetljenje.
-
- Expert
probaj i ovaj
Zadnja izmjena: Admin Jimmy, dana/u 28 lis 2015 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Expert
@rinedel, takav sam vec probao,nece nikako da pali.
Dobio sam malopre od drugara preko email novi flash sa njim je tv ok, pali .Do sad je trebao da ne upali po starom problemu. Tv ce biti kod mene jos dan-dva pa ako bude sve u redu okacicu sadrzaj.
Dobio sam malopre od drugara preko email novi flash sa njim je tv ok, pali .Do sad je trebao da ne upali po starom problemu. Tv ce biti kod mene jos dan-dva pa ako bude sve u redu okacicu sadrzaj.
-
- Expert
Tv radi,moze pod reseno.
A i plasim da ce se ponoviti...jer koliko sam uspeo da uporedim org. i novi sadrzaj nema razlike. Ali vracao sam stari,i tv nece uvek da starta.
Tv je vracen vlasniku.
Ali ne mogu da posaljem sadrzaj, velicine 4,097,ne znam zasto,izbaci "Ekstenzija nije dozvoljena".
A i plasim da ce se ponoviti...jer koliko sam uspeo da uporedim org. i novi sadrzaj nema razlike. Ali vracao sam stari,i tv nece uvek da starta.
Tv je vracen vlasniku.
Ali ne mogu da posaljem sadrzaj, velicine 4,097,ne znam zasto,izbaci "Ekstenzija nije dozvoljena".
-
- Expert
-
- Kontakt:
Probao ovaj zadnji od gosn radovana....Radi
-
Poštovani, da li mi neko može pomoći u vezi istog tipa TV-a. VIVAX LED 32T2LE35s... isti problem, neće da pali.
Majstor mi je rekao da je problem u procesoru, tj da moram zamijeniti matičnu ploču. Tražio sam na aliexpresu ali je problem što ne znam oznaku ploče za ovaj TV, a po oznaci TV-a je ne mogu naći. Onda sam nabasao na ovaj forum.
Skinuo sam ovaj flash 25Q32FV sa vašeg foruma, ali bih molio da mi neko objasni šta sada sa njim, tj kako se sada to ''ukucava'' u TV?
Jer do sada nisam imao iskustva sa LED televizorima.
Hvala puno svim na eventualnim odgovorima.
Majstor mi je rekao da je problem u procesoru, tj da moram zamijeniti matičnu ploču. Tražio sam na aliexpresu ali je problem što ne znam oznaku ploče za ovaj TV, a po oznaci TV-a je ne mogu naći. Onda sam nabasao na ovaj forum.
Skinuo sam ovaj flash 25Q32FV sa vašeg foruma, ali bih molio da mi neko objasni šta sada sa njim, tj kako se sada to ''ukucava'' u TV?
-
- Super Moderator
Promeni majstora za pocetak...sta ima ti da trazis deo (plocu) :?: ...a sa skinutim fles sadrzajem ti nemozes nista...to moze samo onaj ko ima specijalni alat...tj programator za fles memorije (serviser).
A ako nemas poverenja e servisere onda slobodnu kupi sebi drugi tv jer ga sam neces uspeti resiti.pozz
ps. ovo nisu zlonamerni saveti!!!
A ako nemas poverenja e servisere onda slobodnu kupi sebi drugi tv jer ga sam neces uspeti resiti.pozz
ps. ovo nisu zlonamerni saveti!!!
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Napišite iz kojeg ste mesta pa ćemo Vam po mogućnosti preporučiti nekog našeg servisera koji Vam je najbliži da Vam to završi što se tiće programiranja.Ploču ne kupujte sami jer se mora tačno identificirati i ploča i panel koji je tu ugrađen.milanko78 je napisao/la:Poštovani, da li mi neko može pomoći u vezi istog tipa TV-a. VIVAX LED 32T2LE35s... isti problem, neće da pali.