[ODUSTAO] Blaupnkt Freiburg C31 Mehanika

Forum za Ark,Arcd,Navi,-Service & Decode-Servis i dekodiranje
Max
Expert
Expert
Navedeni Ark se nije mogao upaliti to je rijeseno ali sada mehanika zeza nakon paljenje povuce se do pola i nije nigdje vratim je rucno na eject ali mali pozicioner mehanike neznam u kojem polozaju treba biti kad je izbacena kaseta u prilogu slike mehanizma.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Max
Expert
Expert
Vec sam to skinuo ali ne obuhvaca Mehanizam samo ovo zatamnjeno je obuhvaceno ispod njega dole ide tek mehanizam koji nije obuhvacen ovom dokumentacijom.Hvala evo trazim i dalje.Pozzz
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
Treba da ima tackice na zupcanicima i prema njima se orjentisi.
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
Koliko vidim taj pozicioner ima zarubljen krug sa jedne strane i ne verujem da mozes pogresiti ma u kom polozaju da ga nabacis. Obrati paznju na labavost gumica. Vidim da je gumica zapredena svuda. Kada gumica lepo spanuje, obicno se sama ispravi. Moguce je da mehanika stane jer gumice proklizaju i ne moze da dovede mehaniku u pocetni polozaj. Dovedes je ti rucno, ali mozda radi proveru mehanike pri svakom ukljucenju. Probaj jos i da otvoris taj svicer na plocicu i da ga ocistis staklenom olovkom, mozda on gresi. Ako nemas staklenu cetkicu, kapni mu WD i okreci ga malo na prazno. Samo pazi prilikom spustanja na zupcanik da ti se zarezane strane kruga poklope i onda bi on sam trebao da ga dovede u pravi polozaj.
Mozda znas sve to, ali ajd da ta potsetim, davno su se radile te mehanike, kaseta je u muzeju :)

E da, setih se jos nesto. Pogledaj ispod tih velikih koturova (zamajca) da li ima zube. Ako se secas philipsove mehanike, mozda je pukla plastika i fali neki zub. To je kod philipsa i nekih grundiga mana. Cini mi se i da neki opel blaupunkt ima iste remenice.
Zoki
Expert
Expert
Pogledaj ako ima repere pa podesi.
Po opisu mehanika je van faze.
Stabilizirani ispravljač pa polako.
Složi van radia mehaniku.
hajro60
Expert
Expert
ma mjenjaj kolega to imas kod jedne vrste fiata punto cc samo ces gubiti zivce sad ces reci lako je tebi imas arsenal mehanika pa mozes mjenjati a iskren da budem imam preko 100 raznih mehanika dodji da izaberemo pravu pozzzzzz
Max
Expert
Expert
Uredjaj je otisao nije bilo bitno musteriji kaseta, samo radio zbog transmitera jer uredjaj nije nikako radio, jos jedan zupcanik za uvlacenje kasete je bio ostecen tako da nije mogao nikada oboriti kasetu skroz to nisam odmah vidio, a njega svakako nisam imao .hajro na tebe racunam za dijelove samo pisem sta mi sve fali pa se cujemo.Pozzzz
Odgovori