Autodijagnostika obdII D900 problem

Forum za autoelektroniku i autodijagnostiku
amer.h
Stariji član
Stariji član
Kupio sam na ebay autodijagnostiku D900.Stigla mi je pokvarena.Kada se upali pokaže se logo i ode na spisak vozila i dalje nista zamrzne nijedna tipka ne reaguje osim power,znaci mogu je upaliti i ugasiti ostalo nista.
http://www.ebay.com/itm/D900-Car-OBD2-E ... 35e1ebd718
Zadnja izmjena: Admin tvzmaj, dana/u 02 tra 2015 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Spojeni postovi
kidloco
Expert
Expert
prije svega pozdrav, kao prvo ovo nije dijagnostika ovo je Fault Code Scanner, moze da iscita greske iz ecu naj cesce netacne i nista vise a drugo Sta ocekivati od uređada koji kosta cca 35km, samo ni nije jasno otkud vam hrabrost da ovo uposte ustekate u necije auto, al neka, kad spalite ecu i kad vas opali po džepu mislim da ce vam tek tad biti jasno zasto se za dijagnostike izdvajau masne pare, sa minimum trocifrenim brojem u dolarima naravno, kolega okani se jeftinog smeca i kupi sebi pravi uređaj, jer ovo je skup sport,
amer.h
Stariji član
Stariji član
Druze ovaj uredjaj je 35 dolara a ne 35KM i koriste ga mnogi i extra radi zato sam i ja kupio, dakle provjereno, samo sto je kod mene dosao neispravan i bez obzira koja cijena ja sam samo pitao ima li neko rijesenje za ovaj problem i jeli imao iskustva sa ovim problemom.
alexa_pg
Expert
Expert
Bez obzira sto pise...
Defective products must be returned within 30 days from the RMA issuing date. For all return products customers MUST contact us for the returning address.In all cases, buyers pay shipping fees at their own cost to return products for exchange or refund. We will be responsible for the postage of replacements. Refund will be made upon receipt of the returned item.
Javio bis se prodavcu i naglasio da uredjaj ne radi. Sacekaj da vidis sta ce reci jer ni njemu se ne isplati da dobije negativnu ocjenu od tebe jer mu pada rejting kao prodavca.
Milan-Sabac
Expert
Expert
I sta ovo moze da uradi cak i da radi.
Malo samo realnosti. ;)
korisnik
Expert
Expert
Promućkaj malo,možda proradi...Šapčanin,lepo si to rekao ;)
Solex
Mlađi član
Mlađi član
Javi se prodavcu i dokumentuj neispravnost resavaju oni to i obavezno im navedi da testiraju uredaj pre slanja,obican code reader moze pomoci ali nista posebno.
Pozdrav
amer.h
Stariji član
Stariji član
Pa ljudi rade i one od 6 dolara imao sam vagov interfejs koji je radio extra, pa ako nemate pametnija posla nemojte ni postavljati pitanja.Lijep pozdrav svima i zamolio bi administratora da zatvori temu.
Milan-Sabac
Expert
Expert
Nije nikome bilo namera da ponizava i da se mnogo pravi pametan.
Hteli smo samo da skrenemo paznju da su to u danasnje vreme beznacajni uredjaji koji ne nalaze primenu.
Trazi se mnogo vise od toga,ali naravno ne moze covek sve odjednom.
Moja preporuka za pocetnu dijagnostiku je univerzalna,bar to moze da se nadje na svakom koraku i da dosta dobro posluzi.
Kasnije idu tipske dijagnostike i mnogo ozbiljnije stvari...

Pozdrav.
Milan-Sabac
Expert
Expert
korisnik je napisao/la:Promućkaj malo,možda proradi...Šapčanin,lepo si to rekao ;)
Kolega iz Uba,sutra sam na tvom terenu,odnosno dolazim u Ub.
kidloco
Expert
Expert
Kolega @amer h ovde si ti bio taj koji je postavljao pitanja, a mi smo pokusali da te navademo na pravi put nekim pozitivnim kritikama, a mi imamo mnogo pametnija posla nego pomagati tebi, ali kad si takav od mene pa i mnogih ovde na ovom dijelu foruma pomoc vise neces dobit...
Zaključano