Kolege naumio sam da kupim nekog univerzalca, mada imam skoro sve fabricke Diabx.CanClip,IMPA-EDIBAS, VCDS 14.14 i da ne nabrajam (i pun orman kineza naravno)
pa molim za iskustva i savet evo recimo ovog Delphi-a ili nesto u toj klasi,koliko su pouzdani i da li to radi onako kako ih promovisu prodavci ...ono jedna ploca sa dve ploce i tako to da li rade sve protokole ....mislim na neka oprobana iskustva oko ovih univerzalnih dijagnostickih alata.
Pozdrav
Delphi NewVCI (2014 R2)
-
- Mlađi član
Joj kolega al mi dirnu u san opasno dobra masina gledao sam u Nemackoj kod kolege kako radi ,imam nesto viska pa ajde da kupim nesto
onako poput Delphi .Inace gledao sam u N. Pazaru abritus72 avdi original kako radi kojom brzinom ulazi u module i u one naj zahtevnije poput johnson bsi i icitavanje, security code, korekcije,kodiranje,uparivanje (ljuta guja) itd ,to su moje zelje ali para nikad dosta.Poceli su auta dolaziti samo kad stanu, a platezna moc ....znas i sam kolega
onako poput Delphi .Inace gledao sam u N. Pazaru abritus72 avdi original kako radi kojom brzinom ulazi u module i u one naj zahtevnije poput johnson bsi i icitavanje, security code, korekcije,kodiranje,uparivanje (ljuta guja) itd ,to su moje zelje ali para nikad dosta.Poceli su auta dolaziti samo kad stanu, a platezna moc ....znas i sam kolega
-
- Stariji član
pozdrav.Imam autocom 2013.1 softver(jedna ploča),autocom 2011.1(2 ploče).delphi 2014.2(dvije ploče).koristio sam ih na autima i kamionima,autocom 2011.1 ima skromniju ponudu stavki u softveru ,ali uđe gdje ova dva druga ne mogu i obrnuto.neznam kako su dopustili da su ovi uređaji toliko jeftini a toliko dobri.uglavnom uz dobru dokumentaciju mogu dobro poslužiti.normalno ,koliko para toliko muzike.od ova tri predlažem ti delphi.ako ga kupiš ,prelemi ploče .ako ima posla najbolje je uzeti ozbiljnije dijagnostike,a one donose pare i sve tako u krug.ko ima dobru i skupu dijagnostiku ,autokom može koristiti za prvu dijagnostiku vozila.bilo je slučajeva spaljivanja dijagnostika zbog instalacije vozila.šta reći,hvala kinezima što nam prave za nas cijenom povoljne klonove čime nam daju šansu da se edukujemo i nešto zaradimo da bi kupili originalne dijagnostike :idea: