[REŠENO] Lcd Beko losa slika...(panel)
-
- Expert
model: 32LM L97
Kasnila je slika pri paljenju ,i kad se pojavi ovako izgleda,kao na slici. menjao sam kondenzatore u sekundaru, sad je ostao ovaj problem,kao da ne rade svi pikseli ali prvo po hor. pa postepeno i po vertikali se vide ove linije,kao na levom delu slike(vert.crvene linije),s tim da se frontalno pojavljuju prema desnom delu slike posle 2-3min rada.Slika se u pozadini nazire.Ton je dobar, a i MENI se ne vidi(prva slika je sa MENIJEM).Da dodam,neke ove linije su konstantne a neke 'rade' pale se potom postanu crne..
Ako se neko sretao,pomoc bi dobro dosla da li je problem panel il nesto drugo...
POZ.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Ako ima vise od tri godine onda je odsvirao svoje :) I ja mislim da je panel ali za svaki slucaj prekontrolisi
fletove jesu li na svom mestu.
Pozdrav
fletove jesu li na svom mestu.
Pozdrav
-
- Expert
Merio sam napone na mrezi,bilo je nekih sumova al jako malih,i to je bilo dok je slika sporo dolazila,pre zamene kondenazatora.
A informacija od musterije pre oko dva sata. Kaze da se desilo dva puta da se slika pojavila dobra na jedan dan ,pa nije valjala par dana,pa se opet pojavila,i sad vec duze vreme je da nevalja... Skidao sam fletove,cistio,vraceno i opet isto,slika losa.Na T-con modulu nisam merio napone,malo je teze prici. Potrazicu semu pa cu i to proveriti.Mada tv ima i vise od tri god. kako kaze,pa je ovo izgleda taj vrh... :)
Zooe oznaka panel je: AU OPTRONICS T315XWO1 V.G XXXG
Sta mislis pod resenjem...? Ima neka caka il ima panel za prodaju? :)
A informacija od musterije pre oko dva sata. Kaze da se desilo dva puta da se slika pojavila dobra na jedan dan ,pa nije valjala par dana,pa se opet pojavila,i sad vec duze vreme je da nevalja... Skidao sam fletove,cistio,vraceno i opet isto,slika losa.Na T-con modulu nisam merio napone,malo je teze prici. Potrazicu semu pa cu i to proveriti.Mada tv ima i vise od tri god. kako kaze,pa je ovo izgleda taj vrh... :)
Zooe oznaka panel je: AU OPTRONICS T315XWO1 V.G XXXG
Sta mislis pod resenjem...? Ima neka caka il ima panel za prodaju? :)
-
- Expert
Otklonjen kvar,problem panel!
kolegi naisao isti tv,nazvao me i na brzinu probali....
Pa ako neko ima za prodaju odgovarajuci da se dogovorimo...,javim musteriji pa ako im odgovara...
Panel je: AU OPTRONICS T315XW01 V.G
Pozdrav i hvala svima!
kolegi naisao isti tv,nazvao me i na brzinu probali....
Pa ako neko ima za prodaju odgovarajuci da se dogovorimo...,javim musteriji pa ako im odgovara...
Panel je: AU OPTRONICS T315XW01 V.G
Pozdrav i hvala svima!