Preporuka

Forum za autoelektroniku i autodijagnostiku
nerminb
Expert
Expert
Pozdrav
Moze li neko ko ima vise iskustva, preporuciti neki alat za rad sa VAG grupacijom vozila, VolksWagen, Škoda, Seat i Audi, K+CAN a tice se rada i adaptacije modula, poput; instrument table, korekcije kilometraze, immobilizer-a, read pin, ecu read/write i ostalo.
Pozdrav
nibus
Expert
Expert
VCDS 12.12 je odličan za uparivanje modula, čitanje prave kilometraže itd, ali za njega moraš imati pin kod, pa ti usput treba i carprog da bi došao do fabričkog pina. ECU read/write nema opciju, za to je galletto :D VAS 5054 nije ništa bolji tako da ne vredi bacati pare na njega
nerminb
Expert
Expert
VCDS 12.12 imam, probao sam sa vag commander-om 3.6 iscitavanje pina, radi samo na K liniji, i to svega nekoliko puta, sad neradi nikako. Moze li carprog citati pin preko OBD konektora i koji carprog da uzmem, a da ga mogu otkljacati na sve funkcije. I kad smo kod galletta jel moze ovaj http://www.ebay.com/itm/2015-Latest-Ver ... 17&vxp=mtr, ili nesmije kinez mora biti original.
Hvala na odgovoru i pozdrav
nikolanik
Mlađi član
Mlađi član
vag commader clon je zeznut alat, za cas posla ubijes tablu. za to sto ti trazis treba ti vise alata, e sad da li ti je prevashodno potrebno za kilomtreaze ili za kljuceve? uglavnom ocekuj da da ti treba min 1000 za iole ozbiljniji alat koji to moze da radi.
nibus
Expert
Expert
Ovamo gde sam ja bio na praksi koistimo kineski galletto koji se može poručiti preko ali-ja i lepo radi. Carprog bi bilo bolje uzeti kod nas jer treba da se prepravlja
Odgovori