[REŠENO] lcd monitor philips izbacuje zastitu pri startu
-
- Stariji član
Pozdrav svima,novi sam na forumu pa evo da otvorim prvu temu.Naime imam problem sa monitorom kada ga hocu startovati zelena led dioda se upali i odmah ugasi i nestanu svi naponi.Pa ako je neko ima takav kvar molio bi za pomoc unaprijed zahvaljujem
-
- Expert
amer.h da li si ti majstor?Ako si majstor ili imas ozbiljne namere da se bavis elektronikom (naravno moras delovati ubedljivo),treba ti pomoci.
Ako si musterija onda izvini.
Uostalom ovde ima mnogo dobrih elektronicara,pa neka kazu svoje misljenje.
Pozdrav!
Ako si musterija onda izvini.
Uostalom ovde ima mnogo dobrih elektronicara,pa neka kazu svoje misljenje.
Pozdrav!
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Forum je otvoren za sve ljude dobre volje i namera.Svako ima pravo da postavi pitanje i zatrazi pomoc ako mu je
potrebna.Na Vama ponaosob je da odlucite dali cete tu pomoc pruziti ili ne.Ako ne zelite pomoci,mozete to
zaobici ali nikako ne vredjati i nekoga psovati.
Obrisao sam zadnja dva posta i obrisacu svaki od danas pa nadalje i u buduce i to svaki post sa vulgarnim textom.
To je moje licno pravo i ko se ne pridrzava tih pravila bice mu u konacnici i zabranjen pristup na forum.
Hvala na paznji i pozdrav svim Forumasima
Administrator i vlasnik Foruma Xhemil Januzi (Dzemilj Januzi) jimmy_electronic http://www.dioda.net
xhemiljanuzi@gmail.com
potrebna.Na Vama ponaosob je da odlucite dali cete tu pomoc pruziti ili ne.Ako ne zelite pomoci,mozete to
zaobici ali nikako ne vredjati i nekoga psovati.
Obrisao sam zadnja dva posta i obrisacu svaki od danas pa nadalje i u buduce i to svaki post sa vulgarnim textom.
To je moje licno pravo i ko se ne pridrzava tih pravila bice mu u konacnici i zabranjen pristup na forum.
Hvala na paznji i pozdrav svim Forumasima
Administrator i vlasnik Foruma Xhemil Januzi (Dzemilj Januzi) jimmy_electronic http://www.dioda.net
xhemiljanuzi@gmail.com
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Dobro dosli na forum.amer.h je napisao/la:Pozdrav svima,novi sam na forumu pa evo da otvorim prvu temu.Naime imam problem sa monitorom kada ga hocu startovati zelena led dioda se upali i odmah ugasi i nestanu svi naponi.Pa ako je neko ima takav kvar molio bi za pomoc unaprijed zahvaljujem
Jedno malo objasnjenje za novije clanove foruma.
Po mogucnosti dati sto vise podataka o aparatu za koji trazite pomoc a sve opsirnije imate na linku ispod.
Admin
viewtopic.php?f=2&t=140