Pozdrav!
Interesira me samo jedna stvar- gdje je upisan-određen ID broj prijemnika.. naime imam dva, ovaj koji mi počima praviti probleme je legalno na distributeru programa,a drugi radi ok,"biseri" kompliciraju zamjenu uređaja pa me interesira može li se išta učiniti- dok stari još radi..
Strong SRT 8526- id broj.
-
- Mlađi član
Dolazi da i glasi ovako u zavisnosti od tvog provajdera, nacina komunikacije i vrste uredjaja . recimo 192.mreza.uredjaj.host.
Takoder stvaraju zabunu proizvodjaci jer krenu da stancuju vise uredjaja sve isto i samo raspare u magacinu i pomesaju.
Tada dolazi do slucaja koji ti hoces da napravis .
Sve to je kriptovano i postoi mog. da proiz. napravi da se svaki deo adrese izvlaci iz posebne fizicki odvojene sobe tj. memorije.
Nekada davno , resenje za to je bio emulator koji kad god uredjaj vrsi citanje id on presrece podatak i pise svoju id znaci kad god vidi 192. on dalje preuzima ,. kako je sada ne znam .
Takoder stvaraju zabunu proizvodjaci jer krenu da stancuju vise uredjaja sve isto i samo raspare u magacinu i pomesaju.
Tada dolazi do slucaja koji ti hoces da napravis .
Sve to je kriptovano i postoi mog. da proiz. napravi da se svaki deo adrese izvlaci iz posebne fizicki odvojene sobe tj. memorije.
Nekada davno , resenje za to je bio emulator koji kad god uredjaj vrsi citanje id on presrece podatak i pise svoju id znaci kad god vidi 192. on dalje preuzima ,. kako je sada ne znam .
-
- Expert
Nije u pitanju ID broj vec MAC adresa samog uredjaja, koja je upisana u sami procesor, po kojoj si ti registrovan kod operatera i koja je vezana za ugovor. Vjeruj da ti se ne isplati ni misliti o tome, a kamoli pokusati to odraditi. Jer nije isti software u resiveru koji se radi za kabelske operatere i za resiver koji se moze kupiti u slobodnoj prodaji za zemaljske free programe. Ja sam u ovu problematiku dobro upucen i vjeruj da neces nista napraviti, da ti vise ne duljim, a i ne bih se smjelo javno pisati o tim stvarima. pozz
-
- Expert
ma radi se o slijedećem ..imam 3 (tri) komada ali samo preko jednog imam pretplatu....na upit da prenesem pretplatu na drugi...NE MOŽE jer je bio prijavljen XYZ korisnik...ma ma poludiš..traže da kupiš od njih drugi novi prijemnik kako bi bio "stari korisnik.."
Ovaj problematični prijemnik mi ponekad preko slike ima horizontalne tanke linije..elektroliti zamjenjeni-problem ostao..
kad crkne šaljem i prijemnik i evo tv u (makču pikču) Ande..Čile..ili tamo negdje.. :cry:
Ovaj problematični prijemnik mi ponekad preko slike ima horizontalne tanke linije..elektroliti zamjenjeni-problem ostao..
kad crkne šaljem i prijemnik i evo tv u (makču pikču) Ande..Čile..ili tamo negdje.. :cry:
-
- Expert
Pa šta je to za Valpovčane 480 kunića...
-
- Expert
Kod: Označi sve
NE MOŽE jer je bio prijavljen XYZ korisnik