[RIJEŠENO] blaupunkt freiburg sqr39 potrebna pomoc
-
- Expert
pozdrav svima na forumu, imam problem na ovom radiju oko citanja i pisanja memorije sde2506 iscita samo ff kao prazan eprom i kada pokusam upisati nepuni ga sve sam probao a koristim pony programator ima u sebi adapter za sde2506. dali ga mogu sa nekom memorijom zamjeniti ili pokusati vezti direktno na port
-
- Super Moderator
- Kontakt:
SDE2506 menja SDA2506 i SDA2516
Problem je sa tim kolima sto ne moze svaki programator da ih upisuje. Pony bi trebao da ga cita, ali ne moze da ga upisuje. Ja imam neki SEE40 programator koji ga radi, te nisam nikad imao problema sa njim. Znam da su mi donosile neke kolege da im upisujem dump, njihovi daleko kvalitetniji programatori ne mogu da ga upisuju. I u carbase pise da su to read only kola. Probaj kod nekog kolege na drugacijem programatoru. Cini mi se da hoce da pogine na upisivanju kod nekih programatora.
Problem je sa tim kolima sto ne moze svaki programator da ih upisuje. Pony bi trebao da ga cita, ali ne moze da ga upisuje. Ja imam neki SEE40 programator koji ga radi, te nisam nikad imao problema sa njim. Znam da su mi donosile neke kolege da im upisujem dump, njihovi daleko kvalitetniji programatori ne mogu da ga upisuju. I u carbase pise da su to read only kola. Probaj kod nekog kolege na drugacijem programatoru. Cini mi se da hoce da pogine na upisivanju kod nekih programatora.
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Mozda si mislio na SeeProg :)strule je napisao/la:probali smo na segprogramatoru