Poštovani kolege... uvjek neki problemi sa kojima se nismo ranije sretali, a evo meni se desilo da na Mozili ili WExploreru u Win XP-sp1.koji koristim ne mogu otvarati fajlove-downlodirati ( konkretno- flesh). probao sam reinstalirati preglednik uz čišćenje u registriju...restart, ponovno instalirati i desi se isto..
Na PC imam drugi hdd sa W7 i sve ide ok...Žao mi je brisati hdd i reinstalirati operativni sustav jer imam puno korisnih podataka i programa...
Neki savjet dobro bi došao...
Win XP...ne ide download
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Meni odavno XP nije hteo da instalira i pokrene mnoge programe bes SP3. Do pretanka podrske service pack 3 je mogao da se preuzme sa microsoft sajta. Probaj da pronadjes SP3 i onda ce sve da ti proradi. Nadam se :) Ja jos uvek koristim XP SP3 i radi mi sve.
-
- Expert
Nema razloga da ne radi download.
Kada napravis uninstall Firefox-a, u toku uklanjanja program ce da te pita da li da ukloni i sva sistemska podesavanja. On racuna da ces izvrsiti reinstalaciju pa tako da ostavis podesavanja, Bookmarks, passwords... Obavezno stavi štrik (kvačicu) da ukloni sva podesavanja i dodatke (add-ons) ako ih je bilo. Nakon toga, slobodno je ponovo instaliraj i sve mora da radi.
Kada napravis uninstall Firefox-a, u toku uklanjanja program ce da te pita da li da ukloni i sva sistemska podesavanja. On racuna da ces izvrsiti reinstalaciju pa tako da ostavis podesavanja, Bookmarks, passwords... Obavezno stavi štrik (kvačicu) da ukloni sva podesavanja i dodatke (add-ons) ako ih je bilo. Nakon toga, slobodno je ponovo instaliraj i sve mora da radi.
-
- Expert
Pozdrav..hvala Zmaje.. imam sp3 i sve je radilo do prije dan dva.... kako sam naveo probao sam ( a sada opet budem..) reinstalaciju..skenirao sam hdd i na drugom računalu...počistio sve u vezi Mozile u registrima,ali nema uspjeha... evo probam opet pa javim..
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Onda imas neku prehladu u sistemu :D
Sta ti se tacno desava kada kliknes na neki fajl koji hoces da preuzmes?
Da li ovom komandom mozes da pregledas hard disk?
file:///C:/
Imao sam slucaj da virus izmeni registar i zatvori download. Koliko se secam tada nije mogao da ucita ni jedan antivirusni sajt.Pisalo mi je da je DNS adresa neispravna ili tako nesto.Probaj test sa ovom adresom: http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html Ako ga sakrije onda je virus.
Sta ti se tacno desava kada kliknes na neki fajl koji hoces da preuzmes?
Da li ovom komandom mozes da pregledas hard disk?
file:///C:/
Imao sam slucaj da virus izmeni registar i zatvori download. Koliko se secam tada nije mogao da ucita ni jedan antivirusni sajt.Pisalo mi je da je DNS adresa neispravna ili tako nesto.Probaj test sa ovom adresom: http://www.bitdefender.com/scanner/online/free.html Ako ga sakrije onda je virus.
-
- Expert
Evo mučim se par dana..sve pobrišem, instaliram stariju verziju Mozzile i sve ide ok...krenem u nadogradnju- i gle čuda... vrati mi IZBRISANE ( web adrese...) i tada opet nema downloada. Pobrisao sam u registrijima (regedit..software... na dva mjesta...) iz kontrol panela...iz program faila...I da ne vjerujem šta se događa.. instalirao sam "crom" i tu je ok.. :oops: :oops: hvala zmaje na trudu i pomoći...
-
- Expert
Riješeno...sa drugim sistemom (W7) skenirao sa "365 protekt"..našao 3 problema i popravio, a potom pustio repariranje Win xp.Nakon reparacije tražio mi ponovno dizanje drajvera za grafičku i za mrežnu..nakon podizanja sve radi ok..