Colossus CSS-10100C,losa slika

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
“Piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano“

Princip koji je izmislio nemački gramatičar Johann Christoph Adelung.

Prema ovome,seljak je bio u pravu :D

https://hr.wikipedia.org/wiki/Johann_Christoph_Adelung
Toma
Expert
Expert
Možda je seljak bio u pravu u zavisnosti na kom je jeziku i na kojem pismu.

Na latinskom, Gaj Julije Cezar je Gaius Iulius Caesar
Kako ćemo onda po ovome Piši kao što govoriš, čitaj kako je napisano izgovoriti, Gaius Iulius Caesar u svakodnevom opštenju na forumu ili Colossus možda цолоссус ili kolossus.

Po meni ima reči koje nemogu se prevesti nego se pišu u originalnoj verziji na pismu proizvođača (osim arapskog i kineskog pisma) pošto u globalnom svetu komunikacija engleski i latinica su dominantni, tako da čak i Rusi brendove pišu u originalu.
JRade
Expert
Expert
Daljinski prijemnik sigurno nije dobar i zamenio sam ga.Dosao je jos jedan potpuno isti TV kome ne radi pozadinsko svetlo i merenjem sam ustanovio da dalj.prijemnik nije dobar.
Videcu da li je to kraj ili ne.
Pozdrav!
JRade
Expert
Expert
Evo slike
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
draganczv
Mlađi član
Mlađi član
Kolega djokovicu49.Taj sto ste skinuli sa originalnog tv-a uopste nece da se ukljuci,pa bih vas najljubaznije zamolio da postavite pravi.Hvala
Admin purke
Super Moderator
Super Moderator
draganczv je napisao/la:Kolega djokovicu49.Taj sto ste skinuli sa originalnog tv-a uopste nece da se ukljuci,pa bih vas najljubaznije zamolio da postavite pravi.Hvala
Nemas razlog da prozivas kolegu djokovic49 u ovoj temi!!!
O tvom tv-u nista neznamo, zasto ti treba sadzaj flesa? Jesi siguran da ti je fles problem?
Otvori novu temu sa podacima za tvoj tv!!!
sigurno se neka zica otkacila...
JRade
Expert
Expert
Ako po ukljucenju TV-a,dodje do:COLOSSUS i tu stane,to je maticna ploca problem.
U servisu u Subotici nemaju tu plocu.
draganczv
Mlađi član
Mlađi član
Ja se stvarno izvinjavam ako sam nekog isprozivao jer mi to nije bila namera,nego sam skinuo sadrzaj flash od kolege djokovic49 koji nije bio u funkciji pa sam samo to hteo da naglasim.
A glavni problem koji je oko ovog tv-a je kolega JRade vec napisao a to je da se prilikom ukljucenja pojavi:android,zatim onaj zeleni coveculjak i zatim Colossus...Na samoj ploci tv-a ima dva flash.jedan je za plocu a drugi za android,koji na cipu ima umetak za micro sd card.E sad da li je potrebno da se izformatira prazna sd card i ubaci u umetak? Ili drugi flash za android?ili pa softwer koji bi se ubacio u sd card...Zahvaljujem se svima oko bilo kakvog odgovora
Admin purke
Super Moderator
Super Moderator
Ja sam samo rekao da ako taj sadrzaj neradi kod tebe to neznaci da je neispravan i zato otvori novu temu !!!

Preko cega si pokusao da ubacis sadrzaj od kolege djokovica? Treba da skines 25q32 i sa programatoram ga upises.
Jesi serviser ili samo korisnik? Ako si serviser onda otvori novu temu a ako si korisnik onda ga ponesi u servis da ne napravis vecu stetu.
sigurno se neka zica otkacila...
ferdza
Expert
Expert
JRade je napisao/la:Daljinski prijemnik sigurno nije dobar i zamenio sam ga.Dosao je jos jedan potpuno isti TV kome ne radi pozadinsko svetlo i merenjem sam ustanovio da dalj.prijemnik nije dobar.
Videcu da li je to kraj ili ne.
Pozdrav!
Ako je isti tv skini njegov flesh i upisi u taj sto vec popravljas