reset tool Ford loced 10/13
-
- Expert
http://radiochip.webnode.com/products/product-1/poslao upit, ali mi ne odgovara.
Poštovane kolege da li je netko imao priliku da pravi ovaj reset alat na slici ili ga je negdje kupio.Ukoliko netko jeste kupio, molio bi da postavi ili adresu il link gdje se može nabaviti,s obzirom da ga je, pretpostavljam ,teško uraditi s obzirom da je problem sa PIC. Našao sam ga ovde kod tipa,
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
O tom se vec pisalo ovdje u ovoj temi
viewtopic.php?f=18&t=3679&p=25399&hilit ... ool#p25399
Kolega Toce ih izradjuje
viewtopic.php?f=18&t=3679&p=25399&hilit ... ool#p25399
Kolega Toce ih izradjuje
-
- Expert
Ja mogu da mu saljem kad god zeli ima ovde sa forumu koji su uzeli od mene i na FANZO forumu i zadovoljni su svi. A ima Reset Tool koji ne radi svih fordova a ovaj radi sve od Ford sto je Lock evo kolega dell ima jedan i nije bio zadovoljan pa je uzeo od mene.
-
- Expert
- Kontakt:
Svacija glava je bitna ali nema potrebe otvarati temu opet. Programator ima za te stvari kao orange i slicno... :lol:
Svi bi da prave a neće niko da kupi alat što kaže kolega zato što je naš narod tako navikao
.Do danas preživeo mnoga poboljšanja ali mi i danas pravimo jednostavne i jeftine instrumente nije zato što nemožemo kupiti fabričke skupe instrumente već što je naš narod tako "navikao" :lol:
viewtopic.php?f=18&t=162&start=75
Upravu je skroz
Kada krenete kupovati ulazite u mocno stanje 8-)
ili propast ako radite za free i za majmune a ne za pare!!! Zato svaki alat treba da se plati da bi ga postovao onaj ko rukovodi :lol:
Svi bi da prave a neće niko da kupi alat što kaže kolega zato što je naš narod tako navikao
.Do danas preživeo mnoga poboljšanja ali mi i danas pravimo jednostavne i jeftine instrumente nije zato što nemožemo kupiti fabričke skupe instrumente već što je naš narod tako "navikao" :lol:
viewtopic.php?f=18&t=162&start=75
Upravu je skroz
Kada krenete kupovati ulazite u mocno stanje 8-)
ili propast ako radite za free i za majmune a ne za pare!!! Zato svaki alat treba da se plati da bi ga postovao onaj ko rukovodi :lol:
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
- Kontakt:
Kupovine alata ne vodi u krah ....
Ja znam da manjak samopouzdanja ne vodi nigde.
Visok nivo moralni i duhovni je bitan
Ja znam da manjak samopouzdanja ne vodi nigde.
Visok nivo moralni i duhovni je bitan