LED Tv Philips blink code

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
markoni79
Expert
Expert
Producer/Proizvođač -Philips
Model No/Oznake modela -32PFL4007K/12
Chassis/Model šasije -Q552.4E LA
Main board/Matična ploča -313929713423
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -T320HVN01.5
Power supply(SMPS)-715G5194-P01-W20-002H
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu - Tv je dosao sa problemom kad se ukljucu posle 20sek pocinje da blinka crvena led tri puta i tako u krug, naponi iz mreze dobri. Kad otkacim konektor sa maticne ploce upali mi pozadinsko svetlo, kad vratim nazad ugasi i ne reaguje nista daljinski i tastatura. Zamolio bih kolege za opis greske blinkanje led tri puta?
zooe
Expert
Expert
obicno bude ovo kvar
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
markoni79
Expert
Expert
Nije ovde kvar imam sve napone po ovoj semi imam 1.1V 1,8V i 3,3v. Sad se desava da recimo nekad upali pojavi pescani sat na sredini ekrana stoji tako 20sek i ugasi se sam ne svetli led i potpuno je mrtav, Izvucem kabli 220v i vratim nazad nekad upali a nekad iz vise pokusaja i tako u krug. Pri paljenju ne pojavljuje logo Philips vec samo stoji pescani sat na sredini ekrana. Mozda je softwer problem ima li ko od kolega softwer i nacin ubacivanja preko USB da probam jos to, zamolio bih za savet!
Ubleha
Stariji član
Stariji član
Software imaš ovdje http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpin ... DE&slg=DEU , ja bih ga ovdje postavio ali je prevelik. Kad skineš ekstraktuj iz .rar . Formatiraš USB stik u fat32 i na njega prebaciš datoteku autorun.upg koji si ekstraktovao na komp. Ugasiš tv i uštekaš USB u njega. Uključi tv u struju i softwer bi trebao početi da se ubacuje, trebala bi blinkati dioda naprijed. Sačekaš nekoliko minuta dok ne prestane blinkat (ja bih sačekao i pola sata), ako se sam ne upali isključi USB i uključi tv u struju.Ovom je sve pod uslovom da ti softwer predstavlja problem.Pozdrav
KD electronic
Expert
Expert
markoni79 je napisao/la:... Zamolio bih kolege za opis greske blinkanje led tri puta?
Iz service manuala za tu šasiju:
error code.JPG
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Trenutno korisnika/ca: BgO, Claude [Bot], Google [Bot], Zoki i 2 gosta.