Osciloskop C1-94 Ruski

Forum za alate i opremu servisa
kuduk ahmet
Mlađi član
Mlađi član
Molim kolege za pomoc ili informaciju da li ga neko moze popraviti.Postoji li u okruzenju neko od kolega koji je uspjesno popravljao ove Ruske osciloskope.Hvala
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Jordan Čebron
Expert
Expert
crni021
Expert
Expert
A šta mu ne radi? Ako ga budeš radio uzmi u obzir da su poluprovodnički elementi od germanijuma.
dell
Expert
Expert
Kontakt:
baci to u smece imas mocne analogne u srbiji hameg zadnja serija za 200e ,ja koristim dzepne odciloskope -dso osciloskope!

zadnji sam platio 150e bez pdv i carine .

budi mocan :mrgreen: :lol:
predator1970
Stariji član
Stariji član
Imamisti osciloskop Visokonaponski trafo izgorio,neznam sta je kod tebe pa bi se moglo kombinirati.
Radovi
Expert
Expert
imam c1-73,ako nesto odgovara iz njega,nesto prekida
kuduk ahmet
Mlađi član
Mlađi član
Postovane kolege izvinjavam se sto kasnim bio sam odsutan.Ja sam ovaj osciloskop nedavno poklonio mladjem kolegi invalidu u kolicima.Malo je radio kod njega i pokvario se.Ne radi mu horizontalna vremenska baza,probao sam da ga popravim i nisam uspio.Informacija za kolegu Dell ja imam odlican osciloskop PHILIPS proizvodnje koji je fabricki namijenjen za tv servisere,jos davne 1975 godine sam imao prve osciloskope tada u rukama.I dalje molim kolege i ocekujem pomoc da napravimo human gest da nekako popravimo ovaj osciloskop mladjem kolegi. Hvala puno pozdrava iz Berana.
nibus
Expert
Expert
znam ko ima za delove isti, javi se na mobilni imaš u profilu :)
dell
Expert
Expert
Kontakt:
Neki dan je kupio lik hammega za 30e , ako je neko svedok na internetu bio neka keze....

Ahmete ne treba nista silovati , sta je za smece za smece je . Alat nikada nije bio jeftiniji nego sada ! A ako neko ne moze da zaradi 30e za osciloskop onda ne treba ni da radi! Neka baci alat i osciloskop kroz prozor. :)

Sto se tice smeca -Jbg, mogao sam i ja iz srednje skole izvuci osciloskope siemens-ove , veliki kao sonar u hitlerovoj podmornici. :D kao ves masina .
Veliki bili kao ves masina ali nisam vukao nego profesori nasli fizikalce i pobacali sve, ja pokupio samo lampe neke sa strane iz radio predajnika iz 2 svetskog rata -engleske vojne vt-4c . Kada su englezi -saveznici slasi pomoc putem padobrana . Bogami cak i imaju dobru vrednost :)

Sta je odradilo svoje odradilo je .... od babe ne moze devojka
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Odgovori