Kineski plagijati...

Forum za Ark,Arcd,Navi,-Service & Decode-Servis i dekodiranje
dell
Expert
Expert
Kontakt:
Ljudi dali popravljate kineske plagijate?
Radija kostaju jeftino a kvalitet nula.
Tjuner los jako, negde ne radi can buss, neka radija su radila par dana i crkala a neka nisu ni proradila a sve novo...
Bio mi lik sa mercedesom sl500 sport kupe kao i svaki takav. Kupio plagijat i doziveo razočarenje. Sve ima i telefon i sd card i usb i na navigaciju ali sve radi FUKARSKI I LOSE!! TJUNER gluv
PO
Takvih je radia jako mnogo....

Na neke elektricar
obrnu kameru polariter i ubije cpu. Los inženjering kineski iako ima osiguraca smd oko 15.

SVAKA firma kineska i fabrika drugi projekat i damp drugi. Sve ploce su pravljene univerzalnom za sva radija, samo menjaju neke stvari i konektore
Neka radija su došla nova i nikada nisu ni radila. Kupac dolazio u servis da snimi video klip i slao kinezuali nista od toga. On je kupio 20 radija da preprodaje za 3 radija je izvaran....

Vise necu primati kineske plagijate na popravke.

Nema kvaliteta nista. A recimo za hodanje šumom sam trazio SAMO GARMIN navigaciju koju okacim oko ruke i kosta od 200e pa nadalje...
hajro60
Expert
Expert
Lose.Lose.Lose Pozdrav
nibus
Expert
Expert
Ja sam imao problem uglavnom izlaz da se zapali, i to sam rešavao zamenom, ali posle 10-15 dana crkne nešto drugo i nemoguće je objasniti se sa ljudima da nije do mene, ništa nema veze sa vezom, pogotovu ove što su kao fabričke, što reče dell ništa se ne ulapa a hoće i da vuču struju i prazne akumulator ako je can linija spojena, ne sve.
Stalno me ljudi zovu da im to popravljam ali ja maksimalno odbijam, uopšte ne želim da zakasujem sa takvim sranjima, jer to normalan čovek neće da kupi, nego uvek neki napaljen :D :D
dell
Expert
Expert
Kontakt:
Pričam o kineskim plagijatima, cak im dali d-klasu!!
Sto se tice d klase i oni koji nemaju pojma o klasa rada pojačala.... Je velika prevara!!!

A ima i takvih koje misle je ok....
FALA ili fala, puno ili mnogo.

Pravilno je hvala mnogo a puno je jedinica za litre
dell
Expert
Expert
Kontakt:
.
Max
Expert
Expert
Vrlo jednostavno kada vidim u vozilu da je Kinez meni na poravak nema sanse i nemam problema niti komplikacija, objasnim musteriji ali ne primam ni za zivu glavu, ma malo pa ako ne može nista za dijelove NE NE.
Odgovori