Fluo-cev za lupu 22W/4 Pina
-
- Expert
- Kontakt:
Fluo cev za lupu 22W (210x150x30mm),4 pina.Imam problem sa neonkama za lupu,radni vek im je sve kraci!Sama armatura i prigusnica su ok ali kvalitet neonki los! Osram sa sl.mi je godinama trajala a ova druga pored nje, Philips ? par meseci i to sam je stedeo.Dali mi neko moze preporuciti kvalitetnu neonku ili da prepravim na led !?Pozdrav.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zadnja izmjena: milenko, dana/u 29 kol 2019 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Expert
ja sam preradio na led i odlicno je vec godinu dana...uzeo sam traku sa diodama na metar seckao traku kako je nacrtano( tri diode +otpor) uzeo sam jos dvoslojnu traku polako savijao lepio po rubu lupe ne izgleda lose i adapter 12 v sa regulisanim naponom...
-
- Expert
- Kontakt:
I ja sam diodama "na metar"improvizovao od kako sam manje od 1 god.promenio 2 neonke Elit, (PRC), nije izdrzala ni 2 meseca a kad sam narucivao rekli su mi da je Philips! Ova Philips-ova ??, do juce radila normalno,danas jedva da se vidi da sija.Radila par meseci?! Sad sija gore navedena improvizacija,ostavio sam je za "nedaj Boze"ali navikao sam na neonku (preko 20god.) :mrgreen:
Zadnja izmjena: milenko, dana/u 17 lis 2019 21:33, ukupno mijenjano 3 puta.
-
- Expert
- Kontakt:
Poštovani,
Nismo u mogućnosti da poručimo osram ili philips kružne cevi. Dobavljač me je obavestio da ih ovi proizvođači više uopšte ne proizvode i da nisu u mogućnosti da ih nabave.
Pozdrav
Mikro Princ (citat sa mail-a)! Kolega nebljusi2,gde ima i od kojih proizvodjaca? I ja sam navikao na neonsko svetlo!
Nismo u mogućnosti da poručimo osram ili philips kružne cevi. Dobavljač me je obavestio da ih ovi proizvođači više uopšte ne proizvode i da nisu u mogućnosti da ih nabave.
Pozdrav
Mikro Princ (citat sa mail-a)! Kolega nebljusi2,gde ima i od kojih proizvodjaca? I ja sam navikao na neonsko svetlo!
-
- Expert
- Kontakt:
Bilo je uzeti ovde u Halogenu u NS sa 4 izvoda.
Mozda ovde.
http://fluoelektro.com/artikli/osvetlje ... evi?page=3
A Mozes stavis led takvu kruznu i jace jos sija, ako je prava i vidi boja da je topla.
Ako nista ima kod kineza sve... Kada ima i regler za stojadin
Mozda ovde.
http://fluoelektro.com/artikli/osvetlje ... evi?page=3
A Mozes stavis led takvu kruznu i jace jos sija, ako je prava i vidi boja da je topla.
Ako nista ima kod kineza sve... Kada ima i regler za stojadin
-
- Expert
- Kontakt:
Juce sam od fluoelektro dobio predracun i uplatio,sad cekam kurira! Kazu da imaju Philips-ove pa cemo videti.
Dell kakva to ima led kruzna ? Te iz Halogena Kineske oko 300 din. 6500K-vampirsko svetlo! ( imali 3 komada nijednna nije upalila)!? Tada sam proverio prigusnicu i komplet armaturu i naravno sve OK!Posle su rekli da ce ih vratiti dobavljacu!
Zato sam se i oglasio na forumu,da nadjem kvalitet i max.4-4500K!
Dell kakva to ima led kruzna ? Te iz Halogena Kineske oko 300 din. 6500K-vampirsko svetlo! ( imali 3 komada nijednna nije upalila)!? Tada sam proverio prigusnicu i komplet armaturu i naravno sve OK!Posle su rekli da ce ih vratiti dobavljacu!
Zato sam se i oglasio na forumu,da nadjem kvalitet i max.4-4500K!
-
- Stariji član
-
- Expert
- Kontakt:
Necu sada da iznosim teoriju mada mogu , ali sam podkovan kao konj sa mamuzama i popitama...
Kada sam ja imao gasne sijalice kao klinac od 15 godina, 1992 godine i igrao se... Koliko kelvina i lumena koja sijalica, CAK I NAPRAVILI OSCILATORNO KOLO OD SIJALICE, KONDENZATORA I PRIGUSNICE. PA SIJALICA SIJALA 3 PUTA JACE :D :lol:
Uzmi sto menje kelvina i bice ti toplije. Sto vise, ides na vampir sliku :D
Kada sam ja imao gasne sijalice kao klinac od 15 godina, 1992 godine i igrao se... Koliko kelvina i lumena koja sijalica, CAK I NAPRAVILI OSCILATORNO KOLO OD SIJALICE, KONDENZATORA I PRIGUSNICE. PA SIJALICA SIJALA 3 PUTA JACE :D :lol:
Uzmi sto menje kelvina i bice ti toplije. Sto vise, ides na vampir sliku :D
-
- Expert
- Kontakt:
1 PH-8727900840506 Fluo cev kruzna Master
Circular T8 TL-E
22W/840 G10Q 4000K
1300lm 4 pina
Stigle prosle nedelje,imali 2 kom u magacinu, uzeo obe,dobre su, Philips-China! Dok nisu stigle,radio sa improvizovanim osvetljenjem "led na metar" (kombinac.toplo bele+hladno).Dioptrija za malo, da se jos poveca! :shock: :D
Circular T8 TL-E
22W/840 G10Q 4000K
1300lm 4 pina
Stigle prosle nedelje,imali 2 kom u magacinu, uzeo obe,dobre su, Philips-China! Dok nisu stigle,radio sa improvizovanim osvetljenjem "led na metar" (kombinac.toplo bele+hladno).Dioptrija za malo, da se jos poveca! :shock: :D
Zadnja izmjena: milenko, dana/u 27 ruj 2019 20:33, ukupno mijenjano 5 puta.
-
- Expert
- Kontakt:
Kina pravi i regler za stojadina 3 puta jeftinije, pored mene prodavnica auto delova.
Kinezi su postali go*na i opasna i ološ. Bar se ameri ogradili na poseban nacicin. Napravili fabriku tih cirkusa kineskih. Za skuplje ali radi bolje :D
Ono sta se reklamira vec izlazi iz garantnog roka jer carina carini i 2 meseca, i vise
Mozemo samo sanjati....
https://www.youtube.com/watch?v=4EKEWSt ... ture=share
Kinezi su postali go*na i opasna i ološ. Bar se ameri ogradili na poseban nacicin. Napravili fabriku tih cirkusa kineskih. Za skuplje ali radi bolje :D
Ono sta se reklamira vec izlazi iz garantnog roka jer carina carini i 2 meseca, i vise
Mozemo samo sanjati....
https://www.youtube.com/watch?v=4EKEWSt ... ture=share
-
- Expert
- Kontakt:
-
- Expert
Svaka čast kolega DELL je*o ih onaj koji ih doveo ovamo a znaš li priču za programator TL866 kad su se oni posvadjali medju sobom ja nisam mogao da verujem verzije TL866(A;CS..nemam pojma)krenuli klonovi i ovi sad iz XGecu sve blokiraju softver napravili XGECU Pro TL866II Plus i nema zaje*ancije dobijaš svoj serial koji možeš da proveriš jel original ili fake... :shock:
-
- Expert
- Kontakt:
Pogrešio si temu kao prvo..
Kada uradiš na kopijama bilo kojim update sw, on se ubije.
Po tome možeš znati. Bio to tl 866 ili ezp ili drugo...
Nisu imali neke etikete, ali to nije mijerilo.... Moras rasklopiti programator a onda gubiš garanciju i na kopiju.
Jednostavno gledaj od koga kupuješ i ocene njegove.
Izjebu i vrhunske trgovce kada oće da uštede koji evro pa onda vraćaju robu u kinu, a to košta!!!
Kada uradiš na kopijama bilo kojim update sw, on se ubije.
Po tome možeš znati. Bio to tl 866 ili ezp ili drugo...
Nisu imali neke etikete, ali to nije mijerilo.... Moras rasklopiti programator a onda gubiš garanciju i na kopiju.
Jednostavno gledaj od koga kupuješ i ocene njegove.
Izjebu i vrhunske trgovce kada oće da uštede koji evro pa onda vraćaju robu u kinu, a to košta!!!