pozdrav moze li code za pomenuti cd
mf 2910
a 170 820 03 86
s/no al 2910x0609058
evo dump nisam siguran da valja
[REŠENO] mercedes benz audio 10cd code
-
- Super Moderator
- Kontakt:
@DeCode
aj sad, podeli tu sliku sa nama :)
Ne znam o cemu je rec, ali sam vidjao puno puta da aisa09 duhovitim odgovorom debelo pomogne. I bonus2010 je odlican za saradnju.
Ranije je inrternet bio dosta otvoreniji za saradnju. Otprilike od kad su zatvorili megaupload i internet je postao sakriveniji. Nije vise bas sve dostupno kao nekad. Pocinje sve da se svodi na plati pa klati :)
aj sad, podeli tu sliku sa nama :)
Ne znam o cemu je rec, ali sam vidjao puno puta da aisa09 duhovitim odgovorom debelo pomogne. I bonus2010 je odlican za saradnju.
Ranije je inrternet bio dosta otvoreniji za saradnju. Otprilike od kad su zatvorili megaupload i internet je postao sakriveniji. Nije vise bas sve dostupno kao nekad. Pocinje sve da se svodi na plati pa klati :)
-
- Super Moderator
- Kontakt:
United Crying of Team
:D :D :D
Tema je ekstra, no nebi da komentarisem dalje zbog posmatraca koji mogu ladno da napisu peticiju da nam se ukine internet :D
Imao sam vec dosta pretecih mejlova a i prosledjenih peticija u akciji banujmo zmaja :D
Navucice se i ovde, posle Dzimi mora da poteze dugme delete post :)
:D :D :D
Tema je ekstra, no nebi da komentarisem dalje zbog posmatraca koji mogu ladno da napisu peticiju da nam se ukine internet :D
Imao sam vec dosta pretecih mejlova a i prosledjenih peticija u akciji banujmo zmaja :D
Navucice se i ovde, posle Dzimi mora da poteze dugme delete post :)
-
- Expert
Evo danas mi stize bas ovaj arcd uz malo truda nađo mu cod iz dumpa sa ovim calculatoromWoodCutter je napisao/la:Ma prosto ko pasulj evo zoki gore iznad je postavio tablicu pa preko nje vidi unos koji treba ukucati, a posle nadji njegovu poziciju u dampu da znas drugi put odakle treba uneti i to je to.
Da znas samo da neispravne vrednosti ne prihvata.
Pozdrav :mrgreen:
Dobri ste svaka cast :lol:
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.