da, jos nismo nista resili oko tog colosusa, osim kolege jsinisa...sa naponom za preklapanje..izbegavanje android platforme..i ja sumnjam sve vise da je problem u flesu na android plocici...
u prilogu imas fles kod MCU on je 100 posto ispravan (Colossus CSS-10100C_poz U7_W25Q32_OK)
i fles u android plocici...probaj..ja ga nisam jos potvrdio i zato sam stavio kao neispitano (MS-ME198407_W25Q32_neispitano) i ostavio da testiram kad mi dodje prvi na popravku.
cuby
Colossus css-10100c
-
Da se nadovežem na kolegu Jsinisu i prinudno uključenje.
Povezao sam ga bez relea, i tv se uključuje sa androidom i natpisom colosus, i stoji nekih minut, do minut ipo i prebacuje ga na skart.
radi scart, atv/dtv a ne radi smart,kao sto ne postoji mogučnost prebacivanja na HDMI .
Povezao sam ga bez relea, i tv se uključuje sa androidom i natpisom colosus, i stoji nekih minut, do minut ipo i prebacuje ga na skart.
radi scart, atv/dtv a ne radi smart,kao sto ne postoji mogučnost prebacivanja na HDMI .
-
- Super Moderator
Smanji slova!!! (iskljuci CAPS LOCK)
Da neko ima, verovatno bi vec postavio ...
Da neko ima, verovatno bi vec postavio ...
-
- Mlađi član
Kolega JRade probao sam sa iscitavanje staog flesh na androidu na nov flash i opet isto,a prazan sam ubacivao tako sto sam uz pomoc programatora ch431a isao na erase i obrisao i pisalo mi je sve sa tackama ovako ................. Itd,medjutim tv se samo upali tako sto tu radi samo pozadinsko osvetljenje i nista vise.E sad da li si kolega mislio da mu izcitam neki flash sa FFFF itd. ?
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Tu ide winbond flash. Nadam se da znas da CH431 ne moze da odradi svaki winbond? Bar je tako bilo ranije.
Pisem ovo jer u obrascu nisi prepisao sufiks sa flash memorije.
Pisem ovo jer u obrascu nisi prepisao sufiks sa flash memorije.
-
- Mlađi član
U pravu si kolega.Ja retko koji da uzimam drugi flash tj. drugu marku osim winboad.A noviji tip mi je ch431 koji izcitava i druge flash kao i 24cxxx... A na ovom tv-u iskljucivo sam se pridzavao upusta od kolega.I dalje se nadam da osim ovog preklapanja postoji jos neko resenje :(
-
Eto mene sa istim problemom, i koji fleš je dobar???
-
Meni je taj rešio problem.djokovic49 je napisao/la:imas i ovaj flash, ali me čudi da neće jer sam isti skinuo sa ispravnog tv.