Name/Ime -Audi
Model -Navigation Plus system AUZ1Z1B6124937
Sec.Type/Tip kodiranja -
Partnumber -7 612 001 814 - 4B0 035 192 Kk
Manuf./Proizvođač -Blaupunkt
MCU/Procesor -
EEPROM -
Sec.loc./Zaključan u ? -
PA/Audio izlaz -
Serial No/Serijski broj -/
Utisnute oznake na limu -
Potreban code -DA
Iscitao sadrzaj iz FIS-a . Ako moze neko da mi iskalkulise kod sa adekvatnim kalkulatorom? Hvala
BLAUPUNKT RADIO NAVIGATION PLUS potreban kod
-
- Expert
-
- Expert
Oba dampa koja si postavio su ista.U oba imas gresku.
Prati bajtove na 20,40,60
Kako je na 04F 21 a na ostale dve adrese 31
Ili je neko pre tebe upisao glupost ili se pogresno cita .Procitaj ga kao C64 bez obzira sto ce se bajtovi ponavljati u dampu pa da vidimo.
Prati bajtove na 20,40,60
Kako je na 04F 21 a na ostale dve adrese 31
Ili je neko pre tebe upisao glupost ili se pogresno cita .Procitaj ga kao C64 bez obzira sto ce se bajtovi ponavljati u dampu pa da vidimo.
-
- Stariji član
Look carefully at this file and try reading again!..................
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Sigurno je neko pokusao upisati damp sa poznatim kodom pa nije upisao kako treba.Nemoguce je da je problem pri citanju zato sto su svi dampovi do sada isti.
Ni ovaj 24C64 se deo gde je kod ne razlikuje od predhodnih.
Nemas sta izgubiti jedino da pokusas upisati damp sa poznatim kodom.Da li je ovo 4B0 035 192 Kk "Kk" pogresno prepisano ili je ipak KX.
Nemas sta izgubiti jedino da pokusas upisati damp sa poznatim kodom.Da li je ovo 4B0 035 192 Kk "Kk" pogresno prepisano ili je ipak KX.
-
- Expert
Da u pravu si pogresno prepisan,u pitanju je 4B0 035 192 KXranes je napisao/la: 09 pro 2023 11:11 Sigurno je neko pokusao upisati damp sa poznatim kodom pa nije upisao kako treba.Nemoguce je da je problem pri citanju zato sto su svi dampovi do sada isti.
-
- Stariji član
Hi, have you tried reading it with another programmer??prozel je napisao/la: 09 pro 2023 09:49 Неки предлог ,шта се може урадити са уредјајем? Неко је радио пре мене и зезнуо ствар вероватно
This will tell if the problem is in the programmer or in the recording of the radio!
Here I am uploading a properly read dump for this model......you can compare them, you will see for yourself what the difference is!
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
imas 3 plusa tamoprozel je napisao/la: 13 pro 2023 09:43 Probao.upise ga dobro,ali na zalost nece da radi...izbaci samo logo,i ugasi se
-
- Expert
Kolega je u expert grupi pa mislim da je nepotrebno sumnjati da li je napajanje dovedeno kako treba iako sam pomislio na isto.
Ovaj damp je sa digital kaos bas sa takvog istog modela sa kojim je kolega na tom sajtu resio problem.Cak sam i licno kalkulisao kod i on je ok.Ako nece onda jedino preostaje da se ovom modelu ne moze podmetnuti tudji damp.Da li je sa originalnim mada iz price da je navigacija vec bila kod nekog pa ni to da je original damp ne mozemo znati ista trazi kod.Ako je tako vrati stari damp 24C64 jer si sa ovim prepravio taj deo pa vidi da li ce zahtevati unos koda.Zatim pokusaj ( mada ne garantujem uspeh da se moze samo menjati deo iz kog se kalkulise kod ) uneti u originalan damp sve adrese na 20,40 i 60 iz dampa koji sam postavio i pokusati kod 0288.
Ovaj damp je sa digital kaos bas sa takvog istog modela sa kojim je kolega na tom sajtu resio problem.Cak sam i licno kalkulisao kod i on je ok.Ako nece onda jedino preostaje da se ovom modelu ne moze podmetnuti tudji damp.Da li je sa originalnim mada iz price da je navigacija vec bila kod nekog pa ni to da je original damp ne mozemo znati ista trazi kod.Ako je tako vrati stari damp 24C64 jer si sa ovim prepravio taj deo pa vidi da li ce zahtevati unos koda.Zatim pokusaj ( mada ne garantujem uspeh da se moze samo menjati deo iz kog se kalkulise kod ) uneti u originalan damp sve adrese na 20,40 i 60 iz dampa koji sam postavio i pokusati kod 0288.
Zadnja izmjena: ranes, dana/u 15 pro 2023 16:57, ukupno mijenjano 1 put.