Poštovanje kolege opet imam Najeb !!!
Znači prilikom rasturanja TV-a da bi zamenio pozadinsko ispucali su
distanceri izmedju korita i folija ispod panela kao na slici ; od 14 komada ostala su 6 kom.
Nema gde da nabavim inače korito je jako plitko!
Šta predlažete?
Da napomenem ovaj na slici je delimično čitav ostali su se raspali Skroz nema ništa od njih!!!
PANASONIC TX40CX400E Distanceri-Najeb
-
- Expert
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Stavi te 6 , držaće i to, u nekim televizorima nema fabrički ni toliko komada.
-
- Expert
Hvala kolege na svetima odradio sam to sa 6 distancera , lepak i sve šta treba za fiksiranje
ALI upalim TV kad na jednom mestu u pravcu trake kao da jedna ledica slabije radi NE uvek ali
vidi se fleka - sve sam radio sa rukavicama pamučnim nema šanse da sam umazao deflektor.
Jel imao neko ovakav Najeb ??? Sve imam Najeb do Najeba ko da mi neko bacio sihru...
Ne mogu da verujem jel moguće da me zajebava jedna traka tj. ledica ?
Nije mi ništa ......Idem sad da blankiram (popijem par-nepar Blanc piva i kojekude)...
Neeeverovatno :oops:
Aaa jaoj daljinski mrtav i nema nigde da se nabavi.... :mrgreen:
Naravno nije tu kraj priče moraću da postavim ovu temu kako treba od početka da bude
sažeta nije mi dobro ovo sam dobio i rešiću ga makar crko... Ima još Najeba...:roll:
ALI upalim TV kad na jednom mestu u pravcu trake kao da jedna ledica slabije radi NE uvek ali
vidi se fleka - sve sam radio sa rukavicama pamučnim nema šanse da sam umazao deflektor.
Jel imao neko ovakav Najeb ??? Sve imam Najeb do Najeba ko da mi neko bacio sihru...
Ne mogu da verujem jel moguće da me zajebava jedna traka tj. ledica ?
Nije mi ništa ......Idem sad da blankiram (popijem par-nepar Blanc piva i kojekude)...
Neeeverovatno :oops:
Aaa jaoj daljinski mrtav i nema nigde da se nabavi.... :mrgreen:
Naravno nije tu kraj priče moraću da postavim ovu temu kako treba od početka da bude
sažeta nije mi dobro ovo sam dobio i rešiću ga makar crko... Ima još Najeba...:roll: