Producer/Proizvođač -Q.Bell
Model No/Oznake modela - QBT.32DD
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -T.MSD309.9B
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -W25Q32BV
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -T315HW04 V.C
Power supply(SMPS)-Megmeet MP116
Tuner -
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -Kolege na ovom tv-u nema slike samo se pojavi evo vidi se na slikama sta bez slova i kada se prikljuci bilo koji kabal slike nema ton ima,jednom se pojavilo normalana slika i kada sam ugasio vise nema .Sta moze ovo biti Svaka pomoc dobrodosla
Q.Bell QBT.32DD
-
- Expert
Probaj da isčitaš sadržaj fleš-a i ubaci u novi čip...
ako ne dobijaš ništa - procesor...i proveri napajanje samog procesora - elko
Elektroliti prave čest problem na tim matičnim (materičnim) pločama...
ili ne može da se upali ili mu fali nešto kao na tvom TV-u...Elko obavezno izmenjaj nove BEZ merenja!!!
ako ne dobijaš ništa - procesor...i proveri napajanje samog procesora - elko
Elektroliti prave čest problem na tim matičnim (materičnim) pločama...
ili ne može da se upali ili mu fali nešto kao na tvom TV-u...Elko obavezno izmenjaj nove BEZ merenja!!!
-
- Expert
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
mocnisima je napisao/la: 01 sij 2025 20:08 A jel ti se ovaj albanski jezik pojavi odmah sam nakon paljenja ili kad ti nešto stisneš na daljinskom?
Ja neznam koji je to jezik ali znam 100% da Albanski nije :)
-
- Expert
Još uvek ne-znamo koji je to jezik a bitno je... :shock:alexa_pg je napisao/la: 11 sij 2025 20:15 Ovo je tvoj originalni damp "provučen kroz mašinu".
Probaj sada.
-
- Expert
Sa svojim skromnim znanjem mislim da je nebitno koji je jezik u pitanju. Čak i da utvrdi da je to npr. jezik Džibuti, to mu neće pomoći da riješi problem.dj.mr.schultz je napisao/la: 11 sij 2025 23:50 Još uvek ne-znamo koji je to jezik a bitno je... :shock:
Neka proba sada originalni damp i ako to ne da rezultate, neka traži drugu ploču