Unlock code for Blaupunkt Fiat Punto cc
-
- Novi registrovani član
Sta je jos cudno? Poslednji put kada sam cekao da se skloni WAIT i pojavi CODE,radio je bio u kolima i nisam ga drzao ukljucenog.Tacnije,ostavljen je tako da se automatski pali i gasi prilikom paljenja i gasenja auta.Auto sam,u roku od nedelju dana palio mozda 4-5 puta i voznja nije trajala duze od 1 sata.Ovo pominjem zbog toga da bi se stekao uvid u to koliko je vremena radio u kolima bio ukljucen.Kada sam,sledeci put seo u kola,mozda posle 2 dana i dao kontakt,radio se automatki upalio,kao i svaki put do tada,a na displeju se pojavilo "CODE _ _ _ _".Cemu ova prica? Pa zbog toga sto se savetuje da drzim radio pod naponom 24-48 sati,a evo iz prethodne price se moze zakljuciti da radio nije bio ukljucen ni 5 sati u kontinuitetu,pa je ipak dao mogucnost za unos koda.
-
- Expert
Kolega,skrati sebi muke!
Ako mozes posalji radio castim te dekodiranjem.
Pozdrav.
Ako mozes posalji radio castim te dekodiranjem.
Pozdrav.
-
- Expert
Moguce da se gasio u autu kad kljuc izvadis nakon 15-20minutazoxteh je napisao/la:medjutim radio se stalno posle 15-20 min.sam gasi,pa ga moram stalno pratiti i ukljucivati.Zaboravio sam da kazem da se to inace desavalo i pre, dok je radio.
A posto nemas sa cim iscitat taj eeprom potrazi nekog ko moze neka ti to odradi,a evo i kolega ti se ponudio
Ili ga vrati u auto i kad ti zatrazi CODE---- ukucaj ovaj sto ti je Hajro napisao (ako ga vec nisi ukucavao)
-
- Novi registrovani član
Radio kasetofon sam povezao na ispravljac,ali samo na dva pina na konektoru (Ub i masa).Da li je to dovoljno ili treba da mu dovedem + pol na jos neki pin koji,mozda posebno napaja memoriju? Ne mogu da nadjem na internetu objasnjenje pinova na konektoru.
-
- Novi registrovani član
Hvala svima!
Milane,mozda ovih dana odem do Bogatica,pa usput svratim do tebe,ako mi das adresu.
Milane,mozda ovih dana odem do Bogatica,pa usput svratim do tebe,ako mi das adresu.
-
- Expert
moramo otvoriti skolu car decode
-
- Expert
Poslato na mail.zoxteh je napisao/la:Hvala svima!
Pozdrav.
-
- Expert
moj saradnik bleha zlatko iz bele crkve drzi ove igracke: http://www.elektronika.comuv.com/ponuda.html
trebao bih da kupis koju iz arsenala ovde ponudjenoga........ nije skupo a funkcijonise!
kako mislis ici u svet auto radija
trebao bih da kupis koju iz arsenala ovde ponudjenoga........ nije skupo a funkcijonise!
kako mislis ici u svet auto radija