samsung le32a330j1n molim damp
-
- Stariji član
ne menjao sam sdram kraj cpu i tv je proradio ali nema slike ima ton
-
- Expert
Da nije napravljena neka greska prilikom skidanja kola, posto je dva puta skidano, neka veza u prekidu, negde nesto prespojeno? da li je orginal SDRAM?
Istu gresku je imao jedan kolega da tv nije radio. kada sam mu rekao da menja RAM, dobio je ton a slike nije bilo vec tacke po panelu ili plave kocke kao pikseli ili tako nesto ne secam se sad bas kako je bilo, doneo je plocu pa smo kod mene ponovo skinuli ic i vratili, tv je proradio.
Istu gresku je imao jedan kolega da tv nije radio. kada sam mu rekao da menja RAM, dobio je ton a slike nije bilo vec tacke po panelu ili plave kocke kao pikseli ili tako nesto ne secam se sad bas kako je bilo, doneo je plocu pa smo kod mene ponovo skinuli ic i vratili, tv je proradio.
-
- Stariji član
HVALA NA ODGOVORU. ja sam umesto samsung mem K4D261638K-LC40 stavio hynux istih specifikacija posto nisam imao samsung.. vec mi cudno sto tikon ne pusti napon nikaskav prema ekranu... probacu naci orginal samsungovu mem
-
- Expert
SDRAM imas na starim grafickim plocama,ram memorijama za pentium II, III... Originali!