Ovako prije par dana sam kupio novi max 232 i sve ostalo što treba za programator i sinoć sam probao na Blaupunkt Wiesbaden RCM 85 pošto mi je tu jedini motorola MCU u servisu i nije išlo nisam se mogao konektovat na mcu a on je MC68HC05B6 (8925902373) or MC68HC05B16 čisto sumnjam da sam pogrešno sastavio programator i da sam pogrešno spojio na motorolu nego jedino može da bude što nisam ništa sjeko niti odvajao pinove od ploče dali je kome od kolega poznato koji pinovi se sjeku da bi čitanje bilo uspješno više me sramota pitati bilošta vezano za ovaj cracker a nije mi prvi put u životu da nešto ocu da isčitam imam programatore za većinu eeproma radio sam jtag na mnogo sat.resivera i nikad mi nije trebao programator pogotovo sa resiverima je to sasvim lako vezeš direktno na procesor pinove i piči a motocracker mi najviše treba iz razloga što se motorola MCU dosta koristi u autoelektronici imoo, tacho, itd i zbog toga ga najviše i trebam, slabo ko danas donosi ARC na dekodiraje većinom stariji ljudi kojim muzika u autu ne prestavlja ništa a nevadi im se original radio tako da mi zbog radia i netreba a nikad se nezna možda i dođe neki ARC sa motorolom...
Znači koji pinovi se dižu da bi se uspostavila konekcija MCU-Motocracker.....
Hvala još jednom svima onima koju su pomagali....
Motocracker
-
- Expert
- Kontakt:
znam da su imali sat risiver max232 u smd- u ugradjen! onda je samo je trebao kabel rs 232 ...
-
- Expert
- Kontakt:
meni su neki dan doneli blaupunkt bmw cd matori sa dve motorole. kada sam otvorio i video kako su
unistili vodove oko mcu na oba jer nisu znali odakle da krenu! ja samo sam vratio... neko je jebavao seko i ucio se...!!!!
motorola-
ona se zaglupi zbog isteka roka trajanjna ili zbog reglera kada rikava ....
na audi chorus-u su masovno rikavale motorole u vezi jacine tona pa su prodavali nove motorole a danas bajpasove na internetu kao za bolesnike srcane... ima jeos motorola koje se nisu butotale kao 68hc11a8 A 11e9 je isla bez sece! Odradio sam i 11a8 uz trikove da prevarim mcu...posle sam video etelov programator, da sam znao kupio bih ga tada...
unistili vodove oko mcu na oba jer nisu znali odakle da krenu! ja samo sam vratio... neko je jebavao seko i ucio se...!!!!
motorola-
ona se zaglupi zbog isteka roka trajanjna ili zbog reglera kada rikava ....
na audi chorus-u su masovno rikavale motorole u vezi jacine tona pa su prodavali nove motorole a danas bajpasove na internetu kao za bolesnike srcane... ima jeos motorola koje se nisu butotale kao 68hc11a8 A 11e9 je isla bez sece! Odradio sam i 11a8 uz trikove da prevarim mcu...posle sam video etelov programator, da sam znao kupio bih ga tada...