[RIJEŠENO] philips lcd tv

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
Admin purke
Super Moderator
Super Moderator
nerminb je napisao/la:Puno ih vise prespaja, vec sto ih mjenja, samo sto se pojedini fale i vole pricati (cast pojedincima).
Konkretno ja ih menjam...pogotovo zato sto sam picajzla za posao...i ja licno mrzim ako posle nekog ostane lem koji na sve lici samo na lem ne ili ostavi prljavo...ili delove stavlja sa druge strane ploce zato sto je lakse...slicno i sa ovim diodama...kad takav posao vidim ...ponudim " kolegi " da je bolje da ide da kopa kukuruz nego sto radi ovaj posao...
Druga je prica ako se nemoze promeniti...ali ove diode se menjaju za manje od minut...toliko od mene na ovu temu. Hvala
sigurno se neka zica otkacila...
abaz6
Expert
Expert
i ti dario nauči nešto
nerminb
Expert
Expert
bolje da ide da kopa kukuruz nego sto radi ovaj posao
Mjenjam i ja kad imam, ali kad nemam, ako je jedna u pitanju, ne mislim se uopste i naravno ne ostavljam ovakav lem. Lako je tjerati modu kad je u pitanju neko drugi, ali kad idu pare u vlastiti dzep moze se. Nisam imao nikakvu losu namjeru, niti namjeru da temu vodim u drugom pravcu. Mislim, da ih je malo ovdje sto nisu stavljali komponente sa donju stranu ploce, ili u nedostatku HR trafoa neki slican postavili na zice, ili prespojili led diodu, tako da nas za kukuruza ima, podosta. Pa posto sam izmedju redova naveden za kukuruza, pozdravljam ekipu i vidimo se kad bude vrijeme za kukuruz. Toliko od mene na ovom forumu i pozdrav.
Admin purke
Super Moderator
Super Moderator
@nerminb
Mislim da te nisam spomenuo...samo sam napisao moje misljenje...ako sam te direktno uvredio onda izvini ..a posto si sebe prepoznao u tome sto sam pisao onda bi voleo da mi odgovoris na jedno prosto pitanje.
Kad bi se tebi pokvario tv i na takav nacin bi ti neko opravio" nabudzio" i jos dobro naplatio...sta bi rekao onom majstoru kad bi saznao ili video taj posao? ili jos bolje...kad svoj tv opravljas...jel isto tako radis?...

Ovaj forum mogu da citaju i musterije...sutra mi donesu led tv i kazu ...majstore samo prespoji ledicu...citao sam na forumu da tako treba...i posle se zalite da musterije nece da plate jer treba samo prespojiti led diodu a za to je dosta da vam plati pivo...BRAVOOOO
sigurno se neka zica otkacila...
dario
Stariji član
Stariji član
kokan je napisao/la:Mislim da bi bilo dobro videti sliku koju daje panel sa ''prespojenim'' LE diodama, pa makar bila i jedna....
evo ako hočeš mogu ti slikati cijeli tv kako radi nema baš nikakve razlike ...a imaš ove slike kako sam prespojio,,,radi za sad bez problema....pozdrav
dario
Stariji član
Stariji član
Admin purke je napisao/la:
nerminb je napisao/la:Puno ih vise prespaja, vec sto ih mjenja, samo sto se pojedini fale i vole pricati (cast pojedincima).
Konkretno ja ih menjam...pogotovo zato sto sam picajzla za posao...i ja licno mrzim ako posle nekog ostane lem koji na sve lici samo na lem ne ili ostavi prljavo...ili delove stavlja sa druge strane ploce zato sto je lakse...slicno i sa ovim diodama...kad takav posao vidim ...ponudim " kolegi " da je bolje da ide da kopa kukuruz nego sto radi ovaj posao...
Druga je prica ako se nemoze promeniti...ali ove diode se menjaju za manje od minut...toliko od mene na ovu temu. Hvala
prijatelju ovu mi je prvi tv da sam mijenjao te diodice jer nemam servis samo popravljam prijateljima.... a da imam diode i ja bih i zamijeni rađe nego prespojio....ali može i ovako lijep pozdrav
dario
Stariji član
Stariji član
abaz6 je napisao/la:i ti dario nauči nešto
hvala cijeli se život učim....
dario
Stariji član
Stariji član
nerminb je napisao/la:
bolje da ide da kopa kukuruz nego sto radi ovaj posao
Mjenjam i ja kad imam, ali kad nemam, ako je jedna u pitanju, ne mislim se uopste i naravno ne ostavljam ovakav lem. Lako je tjerati modu kad je u pitanju neko drugi, ali kad idu pare u vlastiti dzep moze se. Nisam imao nikakvu losu namjeru, niti namjeru da temu vodim u drugom pravcu. Mislim, da ih je malo ovdje sto nisu stavljali komponente sa donju stranu ploce, ili u nedostatku HR trafoa neki slican postavili na zice, ili prespojili led diodu, tako da nas za kukuruza ima, podosta. Pa posto sam izmedju redova naveden za kukuruza, pozdravljam ekipu i vidimo se kad bude vrijeme za kukuruz. Toliko od mene na ovom forumu i pozdrav.
dosta sam ja kopa kukuruz i nije uopšte teško..a niko se nije rodio pametan kad nešto neznaš bolje pitati....
dell
Expert
Expert
Pises memoare...slika 15 komada oko led-diode...
Strasno je !!