42LG2100ZABEUVLJG

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
bubul
Expert
Expert
zdravo,svima imam problem sa gore navedenim tv,problem je kad koristim risiver onyx 7100CX preko scarta i istovremenu koristim motor za promenu polozaj satelita nemam sliku i tona samo brum imate i foto kvara, a kad ga koristim samo antenu sat i isklucim motor slika je sve u redu,preko scarta,probao sam u jedan crt tv sve je u redu i kad je priklucen motor satelita, gde bi moga da bude kvar......
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
Probaj sa nekim resiverom druge marke.Ako se isto desava onda mu smeta varnicenje koje se javlja za vreme rada elektro motora koji pokrece satelitsku antenu.Sam motor (ako je u ispravnom stanju) ima ugradjene blok kondezatore koji bi trebali da priguse smetnje koje on izaziva prilikom okretanja.
Pozdrav
bubul
Expert
Expert
ovo radi i kad je pozicioniran na jednom satelitu nije u pitanje kad pokrece satelitsku antenu,ako je priklucan samo lnb radi super cim povezemo i motor onda pojavljuje se taj kvar,a zasto kod trc sve je u redu.......
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
Probaj sa drugim resiverom jer problem ti je taj resiver
kidloco
Expert
Expert
probaj da tv i resiver povezes sa chinc kablom pa vidi jel se događa isto ili probaj sa drugim scart kablom...
Odgovori