U naslovu pomenuta Alpina nece da cita disk(disc error) a desava se sledece.
Uredjaj normalno prihvati disk i pocne ga vrteti ali laser koliko sam primetio radi tek sekund-dva posto zavrti disk i prestane raditi.Disk vise i ne pokusava procitati sem taj jedan put posle cega napise(disc error).Ima li ko kakvu ideju sta da radim sa ovime?Drive a i sam uredjaj deluju jako ocuvano pa mi je stalo da ovo sredim ne bi li se konacno otarasio glupavog audio CD iz P 307?Unapred svim kolegama!!!
[REŠENO] Alpine IVA-W200Ri
-
- Expert
E,motoric lepo radi.Cak sam malo pratio,menja ocekivano brzinu u zavisnosti od toga da li je CD/DVD,stabilno se vrti,struja ne divlja...Hajro kako ide to sa laserom?Ako imas neki predlog a da nije i za public post moze i na p.m?
-
- Expert
ovako uzmes onaj stapic za usi jednu stranu natopis sredstvom za kontaktna sociva imas kod opticara ocistis laser i vidis hoce li poceti citati,za pocetak natopi malo u obicnu vodu i ocisti ako bude zaprasen proradit ce pozzzzz
-
- Expert
- Kontakt:
Nisi ti bas tako naivan, a 'alpine' jos... 8-) Neko je spajao peugotov displej sa radiom njegovim, valjda se snasao u zicama.. :shock:
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Avaj,posto sam ovo uzeo sebi nisam mogao da cekam a u hajra imam puno poverenja i kada rece da me najverovatnije ceka drugi drive shvatio sam da nemam sta da izgubim i rasturio mehanizam.U samom laseru postoje dva sicusna potenciometra i jedva primetnim,nasumicnim,pomerajem jednog od njih sam dobio da mi cita sad DVD i dalje sam hteo da se konsultujem sa nekime ko je se mozda upustao u ovakve zahvate ili neki uput da probam jos nesto?
Molio bih za malo lepog vaspitanja?
Tema za Marelli je aktivna jer je radio jos kod mene i nameravam,kada sam ovo nabavio,da ga prodam...Ne razumem zasto se tako zlurado obraćaš kolegama @dell :(
Molio bih za malo lepog vaspitanja?
Tema za Marelli je aktivna jer je radio jos kod mene i nameravam,kada sam ovo nabavio,da ga prodam...Ne razumem zasto se tako zlurado obraćaš kolegama @dell :(
-
- Expert
- Kontakt:
ja sam za peugot 307 imam semu zica ! pojedinci sa ovog i drugih foruma traze pomoc,postavljaju teme! kada im odgovorim ne kazu ni radi ni ne radi ni muuu... nemaju kulture.
-
- Expert
- Kontakt:
Korisnice jel to taj? Imnam jedan samo alpina u radnji
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.