Model:LE26R32BX/XEE
Memorija:25L4005M2C
mainboard: BN41-00704A
Kada se TV ukljuci javi se beo raster sa jakim svetlom,bez snega i nema menija.
Musterija kaze da ni preko skarta nema slike,a nema ni tona.
Naponi iz napajanja dobri,kondenzatori okom dobri,grejao sam i sa fenom,ali nista.
Kod mene se javlja samo beo raster mada musterija kaze da se za trenutak javlja slika,onda pocinje sneg i za kratko beo raster ostaje nadalje.
Napon na ploci gde se ukljucuje panel je 2.5V na kolu:L1117-2.5.Kada ovu plocu otkacim od maticne ploce i dalje beo raster.
Molim za pomoc sta se moze ovde uraditi.
Da li se memorija 25L4005M2C moze procitati sa seeprog.
Molim ako neko ima proveren damp,da probam to.
Unapred hvala!
Pozdrav!
TV LCD Samsung LE26R32B
-
- Expert
U jednom momentu kada sam ga ukljucio i odmah pritiskao tastaturu na njemu,pojavile se neke sare nepravilnog oblika,sitne i ceo displej takav da kazem kao neka vrsta sah polja i videlo se volume,verovatno od dugmadi koje sam pritiskao.
Zatim je slika pocela da beli odozgo nadole i za 5 sekundi je displej bio potpuno beo.
Trazio bi mozda da kupim ako je mainboard ili T-con.
Molim neka neko od kolega kaze svoje misljenje.
Pozdrav!
Zatim je slika pocela da beli odozgo nadole i za 5 sekundi je displej bio potpuno beo.
Trazio bi mozda da kupim ako je mainboard ili T-con.
Molim neka neko od kolega kaze svoje misljenje.
Pozdrav!
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Imam jedan Panasonic lcd koji se identicno ponasa.Kvar identifikovan,kod ovog nevalja panel.Flet kabel koji izlazi iz samog panela gubi kontakt u unutrasnjosti panela.Pomeranjem,stiskanjem fleta na tom mestu gde izlazi iz panela dobije se super slika na moment.
Pozdrav
Pozdrav