Evo kako se to radi sa Martech clipom
Ford Lock 10 Ford Lock 13
-
- Super Moderator
- Kontakt:
A ko ce to da plati? :-)
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Kupio sam Martech Box plus,najjeftinija aktivacija oko 100 evra za godinu dana,ful paket oko 600 evra.
Martech clip je bolji jer završava posao i u samom vozilu bez pc.
Martech clip je bolji jer završava posao i u samom vozilu bez pc.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Jeste skup ali to nije alat samo za lock 13.On odradjuje i rcd310,510,cita direktno kod navigacija iz fis modula,cita kod za delco bez otvaranja, nove ford modele,cita motoroline procesore,seriske eeprome,nec,st92f,renesas M30xxx (koliko muke kolega hajro ima bas sa ovim) i mnoge druge.Sam aparat nije skup nego softveri za njega.Svaki se posebno placa a sa rcd paketom je bezvredan jer to sto rcd pokriva se moze raditi standardnim metodama.U svakom slucaju alat koji vredi i samo mu orange 5 moze parirati.
Pozdrav
Pozdrav
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
-
- Expert
Istina je da daju tri koda dnevno ali ne bas za sve. Stariji modeli nisu ni ograniceni sa tri kalkulisanja ali to vec i tako svi imaju..Sto se tice navigacija njih cita direkno(Direct read).Nema opciju kalkulisanja koda iz dampa.WoodCutter je napisao/la: Dobrodosao ranes, dobro je da ovde ima clanova sa retkim alatom .
Jel Martech moze za navigacije da cita code iz dampa u kompjuteru, ili samo direktno sa navi ??
Cuo sam da vam daju i po tri koda dnevno iz serijala (za bilo koji radio ako je moguce) ... jel stvarno ?
Pozdrav
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Moje mesto nije bas malo i u njemu skoro niko ne radi dekodiranje, ali za moje skoro 20 godine rada, video sam samo jednom lock 13. Ne samo ja, vec i kolega sa kojim delim dosta alata i posla. I taj jedan nije bio iz auta, nego je donesen iz Austrije. U opstini ima oko 25.000 registrovanih auta, a dekodiranje naidje jedno u mesecu. Ne moze se to otplatiti nikako u mom kraju. Hteli smo i da se sastavimo, da kupimo ortacki skupe alate, ali dzaba. Nema tog posla vise.zooe je napisao/la:U velika mesta gde dnevno dodje bar jedan, zato je bitno da ga prvi kupis oglasis se i udri