ako moze kod iz seriskog broja molijo bi
blaupunkt paris rcr41
ce 1991
bp1775n4657177
7 641 775 013
[REŠENO] blaupunkt paris rcr 41 ako moze kod iz serijkog
-
- Expert
- Kontakt:
9334
send from my zte phones
send from my zte phones
-
- Expert
- Kontakt:
..... malo truda i nacices danas sve na internetu i android i simbijan i pc .........,.
osim sto dajem kodove besplatne, ne mogu i slati calculatore besplatno, koje sam placao od 5e do 50e davno!! ......
osim sto dajem kodove besplatne, ne mogu i slati calculatore besplatno, koje sam placao od 5e do 50e davno!! ......
-
- Expert
tako je kolega,svi bi i kodove i kalkulatore,evo ja prodajem sve programatore ,upu,seprog ,motorolu,viljem,tms,reset toll,orange i odoh trziti codove od kolega,das im cod a oni hoce i calculator pozzzzz
-
- Expert
- Kontakt:
bas tako kolega! svacije je vreme dragoceno i pare su dragocene. pa tako moramo i sami sebe postovati .... nase trudove, ne prespavane noci i td......
-
- Mlađi član
Ocito je da sami rezemo granu na kojoj sjedimo i to smo odavno potvrdili,danas svako moze doci na vecinu foruma i dobiti kod besplatno i to je opce poznato,kao i rijesenja za neki kvar isl,tako da sami sebe unistavamo svjesno ili nesvjesno al to je opce poznato,tako da nas posao malo po malo i gubi smisao postojanja i na kraju cemo sami sebe unistiti,htjeli mi to priznati ili ne.
Najvise je "tanjirasa" danas (sportski zargon),sv ocekuju da im se da gotovo rijesenje na tacni to jest tanjiru uzmu lovu preko tudjih ledja(balkanska posla),niko vise ne zeli da sjede i zagrije stolicu zato sto kao svi nesto nemaju vremena,a mi smo mogli i imali ,i vremena i volje i snage tjst po nekima bili smo ludi isl...
Pozdrav
Najvise je "tanjirasa" danas (sportski zargon),sv ocekuju da im se da gotovo rijesenje na tacni to jest tanjiru uzmu lovu preko tudjih ledja(balkanska posla),niko vise ne zeli da sjede i zagrije stolicu zato sto kao svi nesto nemaju vremena,a mi smo mogli i imali ,i vremena i volje i snage tjst po nekima bili smo ludi isl...
Pozdrav
-
- Expert
odkad ja govorim napraviti expert zonu i tamo stavljati kalkulatore i šta znam, alate, upute, itd neke vrijedne stvari zbg kojih smo mi doblili iskrivljenu kičmu od sjedenja i traženja riješenja pa ko hoce do tih podataka neka se potrudi napiše neki post uploaduje nešto korisno itd a ne daj mi kalkukator a prvi mu post (npr) godinama sam skupljao po netu kalkukatore i imam ih pozamašan broj i otprilike se zna koje su to osobe na forumu kojima bi to dao a da mi nebude žao sekunde zato dajite da bi vam se vratilo...pozzz
i još nešto kako koji dan ide sve je više novih vozila na kojima su ARC upareni sa ECU pa ti i silini alati koje je kolega hajro nabrojao da posjedje nesluže ničemu jer i da mu iscitaš code opet je neupotrebljiv van vozila u kojem je došao pa ti treba i skupa autodijagnostika da raspariš itd itd ... svjesno se ide na to evo uzeču samo jedan primjer iz meni dobro poznate oblasti a to je digitalna satelitska tehnologija prije par godina se moglo gledati sve i svašta na jeftinim resiverima ukucaj kod i eto slike pa se i oni sjetitli da upare kartice sa resiverima pa ti kartica radi jedino u originalnom resiveru, imalo bi se o tome vasdan šta da piše al jedno je sigurno dolazi jebeno vrijeme za nas elektroničare..........
i još nešto kako koji dan ide sve je više novih vozila na kojima su ARC upareni sa ECU pa ti i silini alati koje je kolega hajro nabrojao da posjedje nesluže ničemu jer i da mu iscitaš code opet je neupotrebljiv van vozila u kojem je došao pa ti treba i skupa autodijagnostika da raspariš itd itd ... svjesno se ide na to evo uzeču samo jedan primjer iz meni dobro poznate oblasti a to je digitalna satelitska tehnologija prije par godina se moglo gledati sve i svašta na jeftinim resiverima ukucaj kod i eto slike pa se i oni sjetitli da upare kartice sa resiverima pa ti kartica radi jedino u originalnom resiveru, imalo bi se o tome vasdan šta da piše al jedno je sigurno dolazi jebeno vrijeme za nas elektroničare..........
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Kolega strule je majstor i clan je vec godinu dana a za tih godinu dana imao je samo tri ARC za koje mu je bila potrebna pomoc.Takvima treba pomoci jer i ja ponekad trazim code iz serijskog broja a takodjer imam gomilu raznoraznih calculatora.Ponekad trazim zbog verifikacije tacnosti mog calculatora.Licno ne volim te calculatore ali ponekad i nemamo izbora i to je jedini nacin da se dodje do koda.
Kolega strule je trazio calculator iz serijskog broja za modele Blaupunkta koji su zakljucani u MCU jer on nema Motorola interface da bi ga procitao.Kad su u pitanju ARC koji su zakljucani u eepromu,on to resava bez problema,zato calkulator koji cita code iz procitanog MCU koji je postavio kolega Moderator njemu ne treba,barem za sad :)
Pozdrav
Kolega strule je trazio calculator iz serijskog broja za modele Blaupunkta koji su zakljucani u MCU jer on nema Motorola interface da bi ga procitao.Kad su u pitanju ARC koji su zakljucani u eepromu,on to resava bez problema,zato calkulator koji cita code iz procitanog MCU koji je postavio kolega Moderator njemu ne treba,barem za sad :)
Pozdrav
-
- Expert
slažem se kolega @woodcuter ograničiti pristup iole vrednim podatcima a expert zona mi je prva pala na pamet :mrgreen: mada ima načina da se to reguliše i bez expert zone eto neka se napravi sekcija za kalkulatore i ostale vredne stvari ja cu prvi da podelim sve što sam godinama skupljao....pozz i ugodno popodne želim...
-
- Expert
kidloco je napisao/la:slažem se kolega @woodcuter ograničiti pristup iole vrednim podatcima a expert zona mi je prva pala na pamet :mrgreen: mada ima načina da se to reguliše i bez expert zone eto neka se napravi sekcija za kalkulatore i ostale vredne stvari ja cu prvi da podelim sve što sam godinama skupljao....pozz i ugodno popodne želim...
I ja sam za da se napravi sekcija za kalkulatore i vredne stvarcice alate razna merna pomagala itd ... imao bi dosta da podelim :D
-
- Mlađi član
Misljenja sam da treba pomoci i dati pomoc ili recimo calculator isl,ali samo kolegi kojeg poznajes i znas da je korektan,i koji je spreman tebi i drugima pomoci,e sad neko ce reci ima nas sa svih prostora ex-YU i sire,pa se ne poznajemo isl,i za to ima rijesenje,tjst ako je kolega aktivan na forumu i pomaze i doprinosi radu foruma to je jasno ko dan ,da mu treba pomoci ,dati isl,ako je "padobranac" treba mu tu svu pomoc uskratiti...
E sad neko ce reci kako sa novim clanovima sa nula postova isl,naravno pomoci mu par puta pa ako se vidi da je "kolega" od zanata sve je jasno,nema veze sto ima mali broj postova jer kao kolega zasluzuje pomoc.
Sto se davanja neceg tice,to je nas osobni izbor i svako ima pravo da nekom nesto ako smatra da on tu zasluzuje..
Ovo sve sto sam naveo je uopsteno i ne odnosi se na nikog osobno ovdje na forumu,tako da kolega @strule ne pomisli da se to odnosi na njega jer nije mi bila namjera da njega kritikujem i kudim ,nego je on igrom slucaja taj koji je pokrenuo ovu diskusiju!
Bas nedavno sam jednom kolegi skrenuo paznju ovdje na forumu(PP) u vezi neceg,iako ga uvazavam i znam da je i on protiv iznosenja slicnih podataka,jer to ide na stetu nekog kolege koji nece moci svoj rad adekvatno da naplati jer opce je poznato da se kod nas znanje ne cijeni i sve se mjeri time koliko je nesto kostalo tako da ako je recimo cijena materijala desetak €,ispada da bi majstor trebao da radi za par € to jest za kolu i kikiriki :mrgreen: a to je cista glupost. :idea:
Pozdrav
E sad neko ce reci kako sa novim clanovima sa nula postova isl,naravno pomoci mu par puta pa ako se vidi da je "kolega" od zanata sve je jasno,nema veze sto ima mali broj postova jer kao kolega zasluzuje pomoc.
Sto se davanja neceg tice,to je nas osobni izbor i svako ima pravo da nekom nesto ako smatra da on tu zasluzuje..
Ovo sve sto sam naveo je uopsteno i ne odnosi se na nikog osobno ovdje na forumu,tako da kolega @strule ne pomisli da se to odnosi na njega jer nije mi bila namjera da njega kritikujem i kudim ,nego je on igrom slucaja taj koji je pokrenuo ovu diskusiju!
Bas nedavno sam jednom kolegi skrenuo paznju ovdje na forumu(PP) u vezi neceg,iako ga uvazavam i znam da je i on protiv iznosenja slicnih podataka,jer to ide na stetu nekog kolege koji nece moci svoj rad adekvatno da naplati jer opce je poznato da se kod nas znanje ne cijeni i sve se mjeri time koliko je nesto kostalo tako da ako je recimo cijena materijala desetak €,ispada da bi majstor trebao da radi za par € to jest za kolu i kikiriki :mrgreen: a to je cista glupost. :idea:
Pozdrav