Fiat Stilo 1.6 2001-vo , ima greske sa slike. Ulje je slucajno tu, to je bilo pre zamene ulja, to je reseno. Ostao je problem sa kljucem.Uvek mu svetli kljuc prvih 2-3minuta a onda se ugasi. Desava se da u voznji upali kljuc i da se auto potom sam ugasi. Onda izvadi kljuc, ubaci rezervni i nastavi da vozi dalje dok mu neki dan ponovo ne napravi gresku. Sledeci put ubaci original i vozi dalje. Sa rezervnim kljucem mu se redje desava taj problem. Da li je neko radio ovako nesto?
Auto je kupljen sa tom greskom od preprodavca automobila tako da se ne zna kako je nastao kvar. Auto je 2001-vo a za datum upisivanja softvera mu stoji 2006-ta.
Nisam ni malo strucan oko ovog, pocinjem po malo da ucim, zato nemojte da vicete ako neki termin ne znam :D
Fiat Stilo, problem sa kljucem
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
sad viđe temu .. ovako po nekom pravilu i logici ako je auto 2001 god i na dijagnostici bi trebalo da pokazuje da je ECU iz te godine postoji mogučnost da je komplet ECU promijenjen i stavljen iz vozila 2006 godine pa da zbog toga ne komunucira dobro sa imobilajzerom .. immo of bi trebalo da se odradi i riješi problem sad nisam siguran gdje se tačno nalazi (mislim na lokaciu u autu ) možda je čak i u samom ECU a možza je van njega..
obično je u motorili (chipu) a zna biti u u epromu dil 8 kučište .. daj još koji podatak od ECU ovo je samo nagađanje,,,, npr ko je proizvođač ECU-a jel simens, magneti mareli itd obično je kod italijana magneti mareli al ...
obično je u motorili (chipu) a zna biti u u epromu dil 8 kučište .. daj još koji podatak od ECU ovo je samo nagađanje,,,, npr ko je proizvođač ECU-a jel simens, magneti mareli itd obično je kod italijana magneti mareli al ...