RASPORED KONEKTORA ZA BMW BUSINESS CD
-
- Expert
Kolege iz BMWauta radio cd za kola BMW BUSINESS CD 22DC806/23nisam ni pokusao da ga na ispravljac prikljucim,jer nemam vremena da merim i trazim gde i sta ide .Ako imate podatke davajte i dali oni traze kod kada se ukljuce jer ovaj model nisam radio.ako se kodira jer se kalkulise ili iscitava eeprom.poz.JIMMYpomagaj prijatelju.znaci sema veza sa zadnje strane nsta je napajanje sta su zvucn.koji ide na bravu i ostalo
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Treba da je ovaj model
http://www.caraudio-service.ru/BMW_Busi ... _us-EU.jpg
Sad da mu nadjemo pinout
Pogledaj odgovara li ovaj
http://www.caraudio-service.ru/BMW_Busi ... _us-EU.jpg
Sad da mu nadjemo pinout
Pogledaj odgovara li ovaj
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Administrator
Mislim da je immo sto znaci da normalno radi samo u vozilu iz kojeg potice jer mu je Vin broj upisan
u eeprom 24c64.
u eeprom 24c64.
-
- Expert
na displeyu samo pise DISABLED akada ga isklj.nja potenciometar na displeyu stoje --/--mislim da je to za sat.ali ne prihvatya ni jednu komandu dasli je u pitanju kodiranje ili treba ga ubaciti u auto pa videti.kakvo je vase iskustvo.mikica kg
-
- Expert
na displeyu samo pise DISABLED akada ga isklj.nja potenciometar na displeyu stoje --/--mislim da je to za sat.ali ne prihvatya ni jednu komandu dasli je u pitanju kodiranje ili treba ga ubaciti u auto pa videti.kakvo je vase iskustvo.mikica kg
-
- Expert
mikica_krag
Expert
Pridružio se: Pon Jan 30, 2012 1:30 pm
mikica_krag
Expert
Pridružio se: Pon Jan 30, 2012 1:30 pm
-
- Expert
ako vracas u isto auto onda samo ubaci i treba da radi vec je kolega Jimmy objasnio a DISABLED znaci zakljucan moras iscitati eprom 24c64 postavi pa da vidimo mozda moze ENABLED odkljucavanje pozzzzz
-
- Administrator
Dobija signal CAN bus na pin 7 konektora iz vozila.Na stolu ne radi,ispisuje disabled.Radi samo u originalnom vozilu
Obavezno ga isprobati u vozilu.
Pozdrav
Obavezno ga isprobati u vozilu.
Pozdrav