Bga reflow i pitanje adminu.

Forum za alate i opremu servisa
hitechservis
Expert
Expert
Ima li netko na ovom forumu da se bavi popravkom lap-topova
I da posjeduje bga lemilicu.

Za admina ako moze nova rubrika "popravci kompjutera i lap-topova"
Ako ima "narod" koji je zainteresiran.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
Nije meni problem otvoriti forum,samo vi okupite experte koji profesionalno rade taj posao.Da nam ne bude neki expert koji će samo da nam soli pamet a od pomoći ni traga ili još gora situacija da ovde sakuplja mušterije za svoj lični interes.

Treba nam expert koji je voljan da sve svoje znanje,veštinu,iskustvo i umeće podeli sa nama.Nađite par takvih i ja otvaram forum. :)

Pozdrav
hitechservis
Expert
Expert
Probati ćemo.

Nažalost nisu svi spremni dijeliti pokupljeno i stečeno znanje,pogotovo zbog onih
Kojima ovakvi forumi služe da bi sebi popravili svoj aparat.
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
Ja u slobodno vreme radim kompjutere ali uglavnom softwere. Kad nesto zapne oko hardvera, nosim kod drugara koji nema ir lemilicu ali sve uspesno zavrsava predgrejacem i duvaljkom.
Usput, dok ne napravimo podforum, pogledaj ovu temu, mozda si radio i mozes nesto vise reci o tome. Trebace nam posto hard diskovi sve vise premasuju terabajt.
Milan-Sabac
Expert
Expert
Slazem se da treba otvoriti nove teme.
Ipak mozda je bolje ostaviti ovako kako je,jer ne treba kvariti ono sto je dobro.
Poznavajuci druge forume gde se isti pretvorio u cirkus i omalovazavanje drugih treba dobro razmisliti o svemu. :twisted:
Nazalost zli jezici su svuda oko nas.
Mislim da je ovaj forum trenutno najkorektniji i najstrucniji u odnosu na ostale forume u okruzenju.
U svakom slucaju podrzavam svake dalje aktivnosti,mobilni telefoni,auto elektronika,laptop racunari .... i u takvim temama mogu dati nesebicnu pomoc.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
hitechservis je napisao/la:Probati ćemo.

Nažalost nisu svi spremni dijeliti pokupljeno i stečeno znanje,pogotovo zbog onih
Kojima ovakvi forumi služe da bi sebi popravili svoj aparat.
E tu je problem.Razmišljali smo mi da otvorimo takav forum ali tu bi jedino bila besplatna reklama za neke servise koji to rade te smo odustali od toga,dok ne naiđemo na nekog pravog iskusnog i spremnog da pomogne u svakoj situaciji.

Još da dodam da nemora baš u svakoj situaciji ali barem 50% :)
Svi mi majstori imamo svoje tajne koje ne odajemo dok god su profitabilne.Otvorićemo uskoro temu o našim dugo skrivanim poslovnim tajnama koje su sad možda još aktuelne ali manje profitabilne :D
Odgovori