pozdrav kolege i naravno sve naj,naj!!!
ovako pišem ovo više iz nekog revolta i da proširim vidike.
u svom servisu uvijek koristim weller lemilice imam svoju prvu 50w/24v koja mi je radila bez prijekorno 15g,pa je krepao grijač zbog magnetnog prekidača,pa sam kupio wsp80 i dobio bazu pu81 ona mi je odradila niti dvije godine a zaista nisam sa njom radio gotovo ništa od prvog dana nisam bio zadovoljan sa njom ko da slabo grije,pošto sam bio nabavio dvije nekorištene 50w/24v staru wellericu ko i moju prvu negdje u isto vrijeme kad i ovu wsp.
sada prije par dana krepala mi je i jedna i druga i to grijači na oba dve, naravno ova stara još ajde ali ova nova ne ide mi u glavu pogotovo zato što košta gijač oko 160eura,dok za ovu drugu grijač dođe nekih 40eura.
kolega ima wsp80 i bazu wsd uglavnom digitalnu donesti će mi je da probam njegovu jer on je zadovoljan full!
šta vi koristitite,di nabavljate dijelove,pošto,jel se vama dogada tako nešto!?
lemilice
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Poštovani kolega
Imamo poseban podforum na forumu Ponuda i potražnja za opremu i alate i Vaša prva tema je tamo prebačena a biće prebačena i ova.
Link: viewforum.php?f=18
Pozdrav
Imamo poseban podforum na forumu Ponuda i potražnja za opremu i alate i Vaša prva tema je tamo prebačena a biće prebačena i ova.
Link: viewforum.php?f=18
Pozdrav