Pozdrav kolegama. Moj problem je sledeci , posjedujem software koji radi na 256 mb ddr1,ako postavim 512 ne radi
to nije problem sa ddr1 jer imam 256 mb , ali na ddr 3 problem jer nemogu nac 256 a nevjerujem da se proizvodi takav ddr3
ako ko ima ideju .
Ram DDR1
-
- Expert
Mora raditi i sa različitim taktovima,ali će računalo spustiti takt na onoliko koliko je najslabija memorija. Više sam mišljenja da taj drugi ram ili ne valja ili ne valja utor na ploči.
Za normalan rad xp-a potrebno je bar 512Mb..a što više to bolje sve do 3.5 Gb..kada xp kaže "ne mogu više"....ako se koristi manje memorije onda se aktivira virtualna memorija- ( podaci se spremaju na HDD ),a to uzročava sporiji rad i "muke za tvrdi disk....
Pokušaj memoriju istestirati sa nekim memori-test programom....
Za normalan rad xp-a potrebno je bar 512Mb..a što više to bolje sve do 3.5 Gb..kada xp kaže "ne mogu više"....ako se koristi manje memorije onda se aktivira virtualna memorija- ( podaci se spremaju na HDD ),a to uzročava sporiji rad i "muke za tvrdi disk....
Pokušaj memoriju istestirati sa nekim memori-test programom....
-
- Expert
Probano je na vise racunara , windows radi ok na bilo koju velicinu rama ali program koji posjedujem je klon i radi samo na 256 mb e sad pitam se dali se moze ram nekako programski sasjeci , jer ddr3 nevjerujem da ima od 256 mb.
Pozdrav za kolege
Pozdrav za kolege