[REŠENO] LCD-QUADRO TFT-32KT05 - Dump

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
tv-serviser
Expert
Expert
Postovane kolege, imam ovaj mod tv- LCD QUADRO mod. TFT 32KT05 procesor : VCT7973A Vestel . Greska : blinka na ekranu kao semafor , plav ekran, crven ekran,zelen ekran . Treba mi ispitan dump . Eeprom je 24C64 . Kada stavim prazan eeprom imam snijeg i menu i stavim ga na automatsko biranje ne izabere nista . Zato molim ko ima iscitan, ispitan dump da postavi , hvala unapred.
tv-serviser
Expert
Expert
Tragajuci za nekim modelima koji koriste isti procesor , uspio sam doci do nekog : LUXSOR - LCD32 koji koriste isti procesor i skinuo sam dump i sve radi bez greske . Evo pokusat cu okaciti ovaj ispitan dump ako prodje . Hvala svima koji su zeljeli pomoci .
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
hitechservis
Expert
Expert
hvala ti n EEPROMU posluzio je za model tft32kt05

imao sam isti problem od slike pa do praznog eeproma.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
hitechservis je napisao/la:hvala ti n EEPROMU posluzio je za model tft32kt05

Lepo je od Vas kolega što ste se javili i zahvalili i drago nam je da smo nekome bili od koristi.

Pozdrav
tv-serviser
Expert
Expert
hitechservis je napisao/la:hvala ti n EEPROMU posluzio je za model tft32kt05

Drago mi je da je pomoglo, zato sam ostavio zabiljezen i snimljen dump , da kolege manje lutaju kad se pojavi sl. problem. Ja se sad sjecam tog problema, ostavio sam dosta vremena dok sam dosao do toga zato sam to zabiljezio , lijep pozdrav svim kolegama .
ursuss
Expert
Expert
Kolega... to se zove kolegijalnost..kapa dole..
Kakav je to čovjek koji svijet ne čini boljim...
Gari
Također se pridružujem zahvali, isti problem bio i kod mene na Quadro TFT-32KT05. Dump je bio u pitanju.
tv-serviser
Expert
Expert
Ova tema je bila davne 2012 g. i sada je neizvodljivo da ja ispunim obrazac za tv koji vise nisam imao od te 2012 god. Kao i takva tema do sada je nekoliko puta posluzila nekim kolegama da rijese problem. E , sad ta tema ako treba biti obrisana nemam nista protiv, lijep pozdrav .
brglec
Također se pridružujem zahvali, isti problem bio i kod mene na Quadro TFT-32KT05.