[REŠENO] Fuego fe-29sl2t
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Imate pravo editovanja svog posta do 30 minuta od momenta slanja tako da u tom vremenskom
intervalu ne treba otvarati novi nego samo dodati ili oduzeti nesto u tom prvom postu.
Posle 30 minuta to se vise ne moze.
Posle tog vremena napisete novi post a ako zelite mozete naglasiti da vam izvrsim neku ispravku
ili da obrisem taj post.
Pozdrav.
admin
intervalu ne treba otvarati novi nego samo dodati ili oduzeti nesto u tom prvom postu.
Posle 30 minuta to se vise ne moze.
Posle tog vremena napisete novi post a ako zelite mozete naglasiti da vam izvrsim neku ispravku
ili da obrisem taj post.
Pozdrav.
admin
-
- Administrator
Malo je nejasno kad si menjao taj video procesor.I sa starim je bila ista situacija ili?dragan965 je napisao/la:POzdrav kolegama.Potrebna mi je pomoc oko ovog tv-a.Izgoreo je q902 bu 2520 i blok c1311 13nf.Posle zamene raster islika se jedva vide.Na skartu je slika dobra.Hvala
Iskopiraj ovo i popuni,bice nam lakse da ti pomognemo.
Pozdrav
-
- Administrator
Da probas sa zamenom sadrzaja eeproma.
Napisi sve brojeve sa procesora da bi nasli odgovarajuci sadrzaj i za koji eeprom,24c08 ili 24c16.
To za pocetak a ako nece onda napisi koja je sasija da nadjemo semu pa idemo dalje mereci napone po semi.
Pozdrav
Napisi sve brojeve sa procesora da bi nasli odgovarajuci sadrzaj i za koji eeprom,24c08 ili 24c16.
To za pocetak a ako nece onda napisi koja je sasija da nadjemo semu pa idemo dalje mereci napone po semi.
Pozdrav
-
- Administrator
To je onaj pored skart konektora?
Imao sam i ja taj problem ali tako je to...mozak zablokira
Ja sam ga brzo resio jer ga nisam ni probao preko skarta.Kad se kvar brzo otkloni isto tako brzo se i brise iz secanja. :)
Prisetimo se ove narodne." Pametan pise a budala pamti "
Pozdrav
Imao sam i ja taj problem ali tako je to...mozak zablokira
Ja sam ga brzo resio jer ga nisam ni probao preko skarta.Kad se kvar brzo otkloni isto tako brzo se i brise iz secanja. :)
Prisetimo se ove narodne." Pametan pise a budala pamti "
Pozdrav