Rasterivač komaraca-šema

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
crni021
Expert
Expert
Ima li neko proverenu šemu rasterivača komaraca (za samogradnju)? Našao sam neke ali nisam ubeđen u efikasnost
Zoki
Expert
Expert
crni021
Expert
Expert
Zato bih i pravio to sam,ali da je provereno efikasno.
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
GP ELECTRONIC je napisao/la:E ovaj sa slike nema veze. Kupio sam ja onaj rasterivac insekata sto ga reklamiraju na televiziji. Uz njega sam dobio i taj sa priveskom. Nijedan ni drugi nemaju veze sa mozgom.
Stavio ja taj sa priveskom pored kreveta i preko noci me izujedali komarci. A ovaj rasterivac insekata,buba itd stavio u vikendicu i pomislih resio sam problem. Posle nedelju dana kada sam otisao u vikerndicu a bube se setaju oko njega. Zvao sam tu firmu iz Beograda sto su mi to prodali da reklamiram a oni mrtvi ladni mi odgovorise pa kozna koje bubice vi tamo na vikendici imate, nije ta spravica svemoguca
Guglajuci po netu saznao sam da ti elektronski aparati navodno udaljavaju od nas samo zenke komaraca na udaljenost
maximalno do 2M.Prema tome taj aparat je neupotrebljiv....zar muski ne ujedaju?
E sad kako identificirati pol tih dosadnih bubica kod nasih vikendica pitanje je sad.
Najbolje i naj efikasnije resenje su kemikalije,one ne biraju polove,pale i zare sve pred sobom :D
Pozdrav
Admin Jimmy
Administrator
Administrator
Been thanked: 1 time
17,4 khz
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Odgovori