[ODUSTAO] lg 21fs4rlx dump (procesor)
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Evo jedan
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Administrator
Taj koji sam postavio skinut je sa elektrotanja.Probaj sa praznim.Ako se isto ponasa onda je nesto defektno.
Proveri varikap napon 33V,stabilizatore napona,elkose u sekundarnom delu mreze i opisi malo jasnije kvar.
Stoji li na izabranom programu ili ? Proveri da li pinovi 5 i 6 eeproma imaju kontakt sa procesorom.Napon +5V na
pinu 8 eeproma itd.
Pozdrav
Proveri varikap napon 33V,stabilizatore napona,elkose u sekundarnom delu mreze i opisi malo jasnije kvar.
Stoji li na izabranom programu ili ? Proveri da li pinovi 5 i 6 eeproma imaju kontakt sa procesorom.Napon +5V na
pinu 8 eeproma itd.
Pozdrav
-
- Stariji član
Svi sekundarni naponi su dobri, 33v postoje napajanje za tjuner 5v na pin 8 eproma 24c16 3.3v tako i
treba da bude , sda i scl prisutni jedino kad nadjem program manuelno ili direktno da ukucam kanal ima ga ali ne mogu da ga umemorisem kad pritisnem dugme ok
pojavi se na ekranu stored ali cim prebacim program zaboravio probao sam sa praznim epromom jos gore ne mogi da vidim meni, ipak mislim da treba orginalni dump ili procesor poz
treba da bude , sda i scl prisutni jedino kad nadjem program manuelno ili direktno da ukucam kanal ima ga ali ne mogu da ga umemorisem kad pritisnem dugme ok
pojavi se na ekranu stored ali cim prebacim program zaboravio probao sam sa praznim epromom jos gore ne mogi da vidim meni, ipak mislim da treba orginalni dump ili procesor poz
-
- Administrator
Jesi li probao da zamenis eeprom ? mozda eeprom nevalja
-
- Administrator
Evo jos
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Administrator
"To je prosto nemoguce ljudi moji" :) da se svi isto ponasaju,svi su za lg,chassis cw62b i za taj procesor.Moze biti neke razlike u
geometriji,tonu,ali da svi ti dampovi ne odgovaraju bas u memorisanju kanala ? Mozda gresis u proceduri
memorisanja,ili mu ne valja procesor.
Pozdrav.
geometriji,tonu,ali da svi ti dampovi ne odgovaraju bas u memorisanju kanala ? Mozda gresis u proceduri
memorisanja,ili mu ne valja procesor.
Pozdrav.