Producer/Proizvođač -
Model No/Oznake modela -Vivax TV-3205
Chassis/Model šasije
Main board/Matična ploča -CV109H
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -25X32
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -Samsung LTA 320AB02
Power supply(SMPS)-MLT666T
Simboli: Microfarad µF Ohm Ω
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu -Tv nema slike (OSD radi), ima tona, kad se pojačava na OSD skali od 50 na više pojačava, a od 50 naniže smanjenje tona na OSD, ton se pojačava. Sumnjam na flash, pa ako netko ima , molio bih da ga postavi
[RIJEŠENO] LCD VIVAX TV-3205
-
- Expert
Probaj
Zadnja izmjena: Admin Jimmy, dana/u 27 lis 2015 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: obrisan neodgovarajući bin
Razlog: obrisan neodgovarajući bin
-
- Expert
RIjEŠENO.
Stavio sam flash od kolege Vladimira i dobio sam sliku preko Scarta, ali bez tona.Tražeći ulazak u S.M. našao sam kako se riješava taj problem (već sam imao taj slučaj, ali sam zaboravio). Naime nije potrebno skidati flash chip, već je potrebno samo ući u S.M., odabrati generalni reset i pričekati (TV će se sam ugasiti,a nakon 10 tak sekundi sam upaliti). Zahvaljujem kolegi na brzom slanju flasha (sa Vašim flashom nisam uspio resetiranjem vratiti TV u ispravno stanje...vjerovatno postoji neka razlika!?)
Stavio sam flash od kolege Vladimira i dobio sam sliku preko Scarta, ali bez tona.Tražeći ulazak u S.M. našao sam kako se riješava taj problem (već sam imao taj slučaj, ali sam zaboravio). Naime nije potrebno skidati flash chip, već je potrebno samo ući u S.M., odabrati generalni reset i pričekati (TV će se sam ugasiti,a nakon 10 tak sekundi sam upaliti). Zahvaljujem kolegi na brzom slanju flasha (sa Vašim flashom nisam uspio resetiranjem vratiti TV u ispravno stanje...vjerovatno postoji neka razlika!?)