PHILIPS 42PFL3606H/58

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
marmit
Poštovani,

Tv se u sred gledanja ugasio i ne reaguje ni na šta, ne svetli crvena lampica, znači ništa.
Pozovem majstora koji je došao, otvorio TV i rekao da sve radi, napajanje radi, merio da li dobija struju i tako to i rekao da bi trebalo nešto prepisati eeprom ili reprogramirati putem nekog flasha koji on nema i to je to...
Da li mi možete pomoći na bilo koji način ili preporučiti kompetentnijeg majstora?

Hvala unapred,

Srdačan pozdrav
Admin purke
Super Moderator
Super Moderator
Napisi iz kog si mesta i moje misljenje je da ti "tanki" telvizori nisu za rad na terenu zato uzmi tv i ponesi u neki registrovan servis da ti vide u cemu je problem.pozz
sigurno se neka zica otkacila...
marmit
Izvinjavam se, iz Beograda sam.
TV je pre godinu dana bio u ovlašćenom servisu zbog istog problema, zvali su me posle 20min, rekli da su se namučili, zemnili neki deo od 8000rsd i da je sve ukupno popravka 9990rsd. O_O
Admin purke
Super Moderator
Super Moderator
marmit je napisao/la:Izvinjavam se, iz Beograda sam.
TV je pre godinu dana bio u ovlašćenom servisu zbog istog problema, zvali su me posle 20min, rekli da su se namučili, zemnili neki deo od 8000rsd i da je sve ukupno popravka 9990rsd. O_O
Iz tvog posta vidim da nemas povernje u servisere...ili kupis novi tv ili racunaj cenu opravke od 5000 din pa navise...u nekom normalnom servisu...ni 9990 din nije puno ako se menja maticna ploca...jesu menjali ili ne ja to nemogu znati...a sad ti vidi sta ces sa tv-om. pozz
sigurno se neka zica otkacila...