Da bi popravili LCD / LED display , zajednički alati je samo Revork Station , dobro lemljenje fluks i samo neke mali alati . U slučaju da želite da zamenite svoje COF ili ponovno lemite svoj TAB , morate imati za lepljenje Machine da to uradi . To je skup alat za investiranje . U slučaju da imate ogromnu količinu display popravki , onda morate da kupite jednu masinu.
Tab lemna mašina
Za neke stvari u pitanju kontakt na kartici ili njihov spoj linije je pukotina , takođe moze biti popravljeno. Sa znanjem / popravke informacije. i učiniti više praktične , verujem da se možete dostići taj nivo da se popravi LCD / LED panela za TV , monitor i laptop !
U rezervni delovi za popravku LCD / LED panel , pored uobičajenih elektronskih komponenata ( osigurač , kape , dioda , TR / MOSFET IC ) , kada je potrebno da zamene svoje COF , morate da znate gde da pronađete ove delove : COF , ACF traka i sl...
http://nl.aliexpress.com/item/FOG-FOB-T ... 58043.html
tab bonding machine...
-
- Expert
- Kontakt:
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Vidim da radi i displeje za iPhone. Do skoro su slali displeje za kinu na reparaciju a sada cujem da je neko kupio masinu i da se zamena stakla radi kod nas. E sad, moguce je da za mobilne postoji manja masina od ove.
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Moj sin to odavno radi i to sa najprostijom "mašinom" ručne izrade made in Jimmy :)Admin tvzmaj je napisao/la:Vidim da radi i displeje za iPhone. Do skoro su slali displeje za kinu na reparaciju a sada cujem da je neko kupio masinu i da se zamena stakla radi kod nas. E sad, moguce je da za mobilne postoji manja masina od ove.
Pozdrav
-
- Expert
- Kontakt:
nemojte tako pateticno posmatrati alat , ima pred nama mnogooooo popravki jos.....
nije vucenje zica po staklu jedini alat u zivotu! -prespajanje PANELA 8-)
nije vucenje zica po staklu jedini alat u zivotu! -prespajanje PANELA 8-)
-
- Administrator
Nema više računice investirati hiljade eura da bi se opravio neki aparat koji ne vredi ni 100 eura.Novi Led televizori od 32 inča full HD kod mene u prodavnici koštaju 187 eura sa dve godine garancije.
Pozdrav
Tv LED 32'' Fuego
https://www.megateksa.com/system/upload ... _49725.jpg
Pozdrav
Tv LED 32'' Fuego
https://www.megateksa.com/system/upload ... _49725.jpg
-
- Expert
- Kontakt:
istina , kada se pojavio samsung crt kostao od 250e -500e prije 10 godina, a danas led .....
sto ne znaci da se treba predati propasti..... uvvijek ce neko raditi ,sto nebi i mi ili i ja ili ti...
sto ne znaci da se treba predati propasti..... uvvijek ce neko raditi ,sto nebi i mi ili i ja ili ti...
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Kod nas je ista cena a vidim da Fox daje 5godina garancije.
-
- Administrator
Evo danas i sniženja cena i taj gornji je 160 eura :)Admin tvzmaj je napisao/la:Kod nas je ista cena a vidim da Fox daje 5godina garancije.
Pozdrav
-
- Administrator
Ja sam kupio tu manju za mobilne... :)Admin tvzmaj je napisao/la:Vidim da radi i displeje za iPhone. Do skoro su slali displeje za kinu na reparaciju a sada cujem da je neko kupio masinu i da se zamena stakla radi kod nas. E sad, moguce je da za mobilne postoji manja masina od ove.
-
- Expert
- Kontakt:
-
- Super Moderator
- Kontakt:
Izgleda da je cela nauka u preciznoj temperaturi i finim kalupima za rucnu presu?
Kinez taman krenuo na pus pauzu kada je krenulo snimanje :D
Kinez taman krenuo na pus pauzu kada je krenulo snimanje :D
-
- Super Moderator
Sva cast Jimmy i da ti sto pre otplati sebe a posle i da zaradi za tebe koji evric :D
Bravoooo :) ja se cudio kako se uklapa ona ostavljena cigareta u celu ovu pricu :shock: ... :lol: :lol: :lol:Admin tvzmaj je napisao/la: Kinez taman krenuo na pus pauzu kada je krenulo snimanje :D
-
- Administrator
Imam preko 200 mojih polomljenih displeja koji će biti opravljeni i ugrađeni kao novi po cenama od 30 do 100 evra u zavisnosti od modela mobitela,plus nekoliko svakodnevnih zamena stakala po ceni od minimum 25 evra tako da je mašina već otplačena i zarađuje za jednog savremenijeg naslednika :)Admin purke je napisao/la:Sva cast Jimmy i da ti sto pre otplati sebe a posle i da zaradi za tebe koji evric :D
Hvala i pozdrav!
-
- Administrator
Sa OCA folijama a vakumski radim kod kolege jer moj stiže za par dana.Ivan mtv je napisao/la:Jel lepiš OCA folijama? Da li imaš i onaj vakuumski bojlerčić za izvlačenje mehurića?
Pozdrav
-
- Administrator
Stigla mi je i ta i sad sam komplet.I nije baš skupa :) oko 2000 eura :D