[RIJEŠENO] Zamjena LCD panela-pomoć

Forum za Crt,Plasma,Lcd,Led,Audio,Video,Dvd...
ursuss
Expert
Expert
Možda sam promašio mjesto postavljanja ove teme, ali trebam ( a vjerujem da će dobro doći i drugima..) POMOĆ- kako ne bih istjerao bijeli dim... :oops: naime, imam tv SONY KDL37S5600 na kojemu ekran otkazuje- desna polovina, nisu flet kablovi već negdje drugdje- savijanjem nestaje pola slike ili budu vertikalne linije. Imam panel od KDL37W5800 koji bih stavio ... nisam siguran jer je T-Con drugačiji postavljam slike sa molbom za informaciju KOJE oznake se moraju poklapati...
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Kakav je to čovjek koji svijet ne čini boljim...
nerminb
Expert
Expert
Evo ti pa uporedi, mada mislim da to ide jedno na mjesto drugog, samo znaci ako mijenjas panel ide i T-con, od tog panela, jer ti je LVDS 51 pinski na oba panela. Ja sam nedavno imao LG sa slomljenim panelom 32¨, a kuci imao philips 32¨, ali nisu isti T-con-ovi bili i nisu pasale rupe gdje se sarafe ploce, pa sam zamjenio samo prednji panel ( staklo), a ledja ostavio i stavio T-con od tog philipsa koji je bio u paru, jer mi sa LG T-Con nije bilo grafike, samo svjetlo.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
ursuss
Expert
Expert
Može... sa tim da sam t-con koji je u paru sa Mb prebacio na drugi panel.-Riješeno-
Kakav je to čovjek koji svijet ne čini boljim...