[REŠENO] Tv Neo 2166tx
-
- Mlađi član
Zdravo svima,opet ja! imam problem tv neo sda5555,stv2248h, 24C16,brka funkcije na prednjim tasterima(za sada nemam daljinski) kad pritisnem taster za programe tv se ugasi ali pola,izgubi sliku,ton,ima grejanje na cevi,prvi put vidim ovako cudan kvar!!ovi kinezi cuda prave
-
- Expert
Nevalja ti tastatura cest problem. Promijeni sve tastere i nemoj mjeriti . Naci tastere sa nekih tastatura koje su kvalitetniji.
Aki ima dobar ispravan daljinski , iskopcaj tastaturu .Ako radi sa iskopcanom tastaturom , dalje rijesavaj .
Ako ti bude trebao dump javi, nedavno sam imao priliku da snimim, posto sam imao na servisiranju.
Aki ima dobar ispravan daljinski , iskopcaj tastaturu .Ako radi sa iskopcanom tastaturom , dalje rijesavaj .
Ako ti bude trebao dump javi, nedavno sam imao priliku da snimim, posto sam imao na servisiranju.
-
- Mlađi član
original daljinski ne mogu jos da nadjem,promenio sam tastere opet isto,dal je moguce preko daljinca ucitati damp kod ovih televizora?nagore sto ne mogu da nadjem original semu,pa ako neko zna gde ima,zahvalan unapred.
-
- Expert
-
- Expert
EVO DAMP
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
I OVAJ
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Daljinski upravljac NEO KKY267, ELIN,VIVAX,VORTEX,VOX ...
www.kupindo.com › ... › Dodatna oprema › Za DVD, Video, TV
www.kupindo.com › ... › Dodatna oprema › Za DVD, Video, TV
-
- Mlađi član
Hvala svima,tv nije kod mene nego kod prijatelja,kad odem po njega javljam sta sam uradio,hvala
-
- Mlađi član
Zdravo svima ,da pojasnim gresku na tv 2166tx,tasteri av,menu,volumen+ i volumen- rade dobro,ali tasteri program gore dole ne rade kako treba ,ustvari kad ih pritisnem tv iygubi sliku i ton.daljinac jos ne mogu da nadjem,dal neko ima jos neki predlog....
-
- Administrator
- Been thanked: 1 time
Nemoj iz pocetka jer kolega tv serviser ti je sve rekao.Uradi to sto je napisano iznad i resices problem.Ako se i posle bude isto ponasao zameni mu i procesor i tu je prici kraj.tv-serviser je napisao/la:Nevalja ti tastatura cest problem. Promijeni sve tastere i nemoj mjeriti . Naci tastere sa nekih tastatura koje su kvalitetniji.
Pozdrav
-
- Mlađi član
Nije preko telefona ,tv resen kodenzator c655