U pitanju je panel m215hw01 v 7
Da li je problem u elektronici panela ili u samom panelu. Kada sam ga otvorio fletovi su svi ok, kao i sam panel(nije nigde po coskovima napuknut ili slicno.Jos nesto anomalije nisu ustajale, nego se smenjuju(pojavljuju na drugim mestima) ukoliko ima nekih desavanja/smenjivanja slike po ekranu.Naponi su svi ok.
[REŠENO] benq 2220hd anomalije na ekranu
-
- Expert
- Kontakt:
Proveri flet kabal sto ide sa maticne do panela isto ocisti njegove kontakte.
-
- Stariji član
RESENO!
Na poziciji 10-og pina(konektor flat kabla na ploci panela) do ploce hladan lem.
Dok sam premeravao pojedinacno otpor na svakom pinu,od maticne ploce do panela napravio sam gresku, sto sam pipalicu stavljao na nozice konektora,a ne na deo koji je zalemljen na samoj ploci, kad sam kasnije ponovo premeravao, na poziciji 10 100oma otpor,prekalajiso i to je to.
Hvala na pomoci!
Na poziciji 10-og pina(konektor flat kabla na ploci panela) do ploce hladan lem.
Dok sam premeravao pojedinacno otpor na svakom pinu,od maticne ploce do panela napravio sam gresku, sto sam pipalicu stavljao na nozice konektora,a ne na deo koji je zalemljen na samoj ploci, kad sam kasnije ponovo premeravao, na poziciji 10 100oma otpor,prekalajiso i to je to.
Hvala na pomoci!