[Download] Mini USB WiFi Adapter 802.11 b/g/n

Forum za kompjutersku opremu, Laptope, Desktop Računare ...
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
Kupio sam ovaj mali adapter preko interneta i drajveri koje sam dobio nisu odgovarali. Tada sam video da mnogi imaju isti problem, pa zato postavljam link za download drajvera.

Proizvodjac: R-Link
Podrzani standardi: IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, CSMA/CA with ACK
Tip prikljucka: USB2.0
Diver for Vista, XP, Win7, Win8

http://4.bp.blogspot.com/-hIVY3DqqoFU/VTkrDcFqJaI/AAAAAAAAB08/sHiRFXK2pZQ/s1600/download-icon.gif
.
Mini-USB-WiFi-Adapter-802-11-b-g-n-Wi-Fi-Brzina-150Mbps.jpg
802.11n NIC Drivers .zip
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
alexa_pg
Expert
Expert
Veliko hvala kolega na postavljenom drajveru.
Imam ovu karticu vec pola godine i nije radila od prvog dana i ako sam dobio CD sa drajverima sa njim.
Pokusavao na razne nacine da je pokrenem ali nije islo. Na kraju digao ruke od nje jer nije vrijedno truda.
Sad' kada si ti postavio ovaj drajver, nadjem je i rekoh da probam jos jednom za svaki slucaj. Proradi iz prve.
Boze zdravlja, ako se sretnemo kada, dugujem pivo :)
Admin tvzmaj
Super Moderator
Super Moderator
Kontakt:
Sa drajverima koje sam dobio, prodavac mi tvrdi da kod njega radi bez problema i da svaku proba pre slanja. Ove sam pronasao na nekom windows forumu i posto sam video dosta tema kod nas a nigde resenja morao sam da podelim :D

Testirao sam je i nisam bas nesto zadovoljan. Kada je blizu rutera onda napravi 10Mbit/s. Ako ima zid za prepreku, jedva uspe da napravi neki protok od 1-2Mbit/s iako pokazuje cetri crte signala. Vec na dve crte ne radi uopste dok na istoj udaljenosti i sa istim preprekama mobilni mi radi dobro. Najbolje je izbaciti je na nekom USB kablicu.
Za kontrolu protoka koristim NetWorx. Prilikom svakog klika vidim kako mi radi mreza a uvek mi ostaje dnevna, mesecna, godisnja statistika koriscenja interneta.
Odgovori