Potreban sadrzaj 25Q32B
Producer/Proizvođač -Adler
Model No/Oznake modela -LE-32EU1
Chassis/Model šasije -
Main board/Matična ploča -12AT071 V1.0
LVDS/TCON -
MCU/Procesor -
Scaler/Scaler -
Eeprom -
Flash -25Q32B
Audio/Ton -
Tuner analog/digital -
Inverter/Backlight -
Lcd display/Panel -SAM.LSC320AN02-801
Power supply(SMPS)-AY072D-2SF01 REV:1.0
Simboli: Microfarad µF Ohm Ω
Opis kvara i opis poduzetih radnji i merenja na aparatu:Kad povežem naponski kabel sija stand-by lampica,pri pokušaja paljenja ugasi se i dok se ne izvadi naponski kabel ne prima nikakve komande, i tako stalno.Pregledao sam mrežu,matičnu ,napone,sve deluje OK.Pokušao bih sa ubacivanjem damp-a,ako neko ima bio bih zahvalan.Dva dana sam tražio po netu i nisam ništa našao osim u temi viewtopic.php?f=2&t=4459 gde se traži za Elin, a oznake svih delova su potpuno iste.Probao bih i sa tim dampom samo bi mi trebao sa bin ekstenzijom.
[REŠENO] Led Adler LE-32EU1 potreban damp
-
- Expert
Ako se sve slaze oko sastava aparata, slobodno probaj taj fajl.ahim je napisao/la:...Probao bih i sa tim dampom samo bi mi trebao sa bin ekstenzijom.
Svaki savremeni programator sam prepoznaje format fajla pa i da ne upises extenziju.
Takodje ako imas neki *.hex fajl, a zelis da ga snimis kao *.bin, ucitas ga u programator onako kakav jeste a zatim isti snimis kao *.bin (u padajucem meniju Save As, izaberes format *.bin
Prema tome, ekstenzija fajla ne moze biti razlog da ne probas.
-
- Expert
Rešeno.Ubacio sam dump iz navedene teme i tv je odmah proradio.Osim podešavanja jezika nikakvih drugih problema nije bilo.TV kad se upali ne napiše model što me obradovalo.Hvala svima koji su učestvovali u temi.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Super Moderator
Bas onako ksko ti ja kolega ursuss napisao...
Pravila i formular koji moras ispuniti su na linku viewtopic.php?f=2&t=2164
Pravila i formular koji moras ispuniti su na linku viewtopic.php?f=2&t=2164