Poštovane kolege ,
ima li netko firmware i uputu za ubacivanje u Toshibu 32AV733G1 putem USB-a.
Lijep pozdrav.
[REŠENO] Toshiba 32AV733 FIRMWARE
-
- Expert
-
Hvaqla kolege ali to sam već probao , ovaj .bin sa poljske stranice neznam kako ubaciti tj. ne mogu naći upute a probao sam po uputama za druge Toshibe ali ne ide, a Toshiba download stranica nema tog modela , ima AV6xx i AV8xx ali 7-mice nema a isto je tako i na njemačkoj stranici Toshibinog downloada.
Ima neka druga ideja možda?
Ima neka druga ideja možda?
-
- Expert
Koliko vidim na službenim stranicama ne postoji firmware za taj model. Zbog čega želiš nadogradnju? Koju verziju software-a sad imaš?
-
Nadogradnja mi treba samo zato da prilikom skeniranja kanala posloži kanale od 1 , a sada ih slaže od 801 kao u puno starih softvera, stranka tako traži
-
- Expert
Ako je Hrvatska.
Promjeni zemlju.
Stavi Njemačku ili Švedsku.
Imaš i ovo:http://www.setedit.de/ToshibaEdit_de.html
Promjeni zemlju.
-
- Expert
Koju verziju software-a imaš sad?DM-Elektronika je napisao/la:Nadogradnja mi treba samo zato da prilikom skeniranja kanala posloži kanale od 1 , a sada ih slaže od 801 kao u puno starih softvera, stranka tako traži
Ako ne nađeš firmware jednostavno mu editiraj kanale ili nauči stranku kako da to, nakon skeniranja, sama napravi (SETUP-CHANNEL-CHANNEL EDIT),... svakom kanalu dodijeli broj po želji. Nisam siguran kolko promjena zemlje u setup-u ima veze s tim.
-
- Expert
Velike.
Stari problem oko setup_a zemlje.
-
- Super Moderator
Vidi da li u meniju pretrage ima opciju LCN. Kada se iskljuci LCN onda redja kanale od 1.
“Ne trudite se da postanete uspešni, već da budete od koristi.”
A.A.
A.A.
-
- Expert
Igrom slučaja jučer kod stranke programirao upravo taj model (32AV733G1), sa verzijom software-a V2.01 2010,... zato sam se i uključio u raspravu na ovoj temi i upitao o kojoj se verziji radi,... odabir zemlje (probao ih dosta) nije imao utjecaj na raspored kanala (barem ne kod ove V2.01).Zoki je napisao/la:Velike.
LCN opcije nije bilo u postavkama,... valja pričekati kolegu @DM-El da vidimo kakva je situacija kod njegove verzije.
-
- Expert
Instaliraj editor.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
ja mogu firmware konvertovati u damp ali kada nema firmware za taj tv kada ga nema na spisku kod tosibe.....
jbg....
jbg....
-
Pozdrav kolege i hvala na pomoći , softwer nisam našao a nisam ga ni trebao tražiti , svaka država koju izaberem drukčije numerira kanale a npr. Austrija ih numerira od 1 pa na dalje kako i treba , tako sam ostavio i stranka presretna.
-
- Super Moderator
Zoki je napisao/la:Ako je Hrvatska.
Promjeni zemlju.
sigurno se neka zica otkacila...