Difuzor na led diodama-lepljenje
-
- Expert
Pretpostavljam da si ga skidao da zameniš LE diodu? Po meni, bitno je, pre skidanja, obeležiti položaj difuzora i tako ga i vratiti nazad. Za lepljenje sam koristio dvokomponentni lepak (recimo ''Bison''),
a jedan kolega preporučuje univerzalno lepilo (tipa ''Tigar'', ''Neostik'' itd), lično ga nisam probao....
a jedan kolega preporučuje univerzalno lepilo (tipa ''Tigar'', ''Neostik'' itd), lično ga nisam probao....
-
- Expert
Gel superglue se i meni pokazao kao dobro rješenje,... ne suši trenutno i dozvoljava manipulaciju ak difuzor baš ne potrefiš od prve.
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
-
- Expert
Kvalitetnije vrste (tipa Patex, Loctite, Bison, Uhu,...) imaš u gotovo svim BAU-centrima.
-
- Expert
Ja i sad koristim loctite super lepak da zalepim difuzor,ali ovaj na slici mi izgleda da je crne boje koliko vidim...a cime su lepljeni difuzori na led trakama?to je nesto crne boje ili krem kod nekih traka???
-
- Expert
Crne je boje samo kutija, običan je to proziran gel.dragann1967 je napisao/la:Ja i sad koristim loctite super lepak da zalepim difuzor,ali ovaj na slici mi izgleda da je crne boje koliko vidim...